آشنایی با روش تهیه کوکوی پیاز

کوکوی پیازمواد لازم برای ۴ نفر:

پیاز رنده شده ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ: ۴ تا ۵ عدد

گردوی خرد شده: ۱ پیمانه

آرد: ۲ قاشق سوپخوری

زعفران و نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

* همه مواد را با هم مخلوط کنید. در ‌تابه‌ کمی روغن ریخته و مواد آماده شده را در آن پهن کنید. دو طرف کوکو را سرخ کنید.

 نکته:

* برای انواع کوکو، تخم‌مرغ‌ها را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید زیرا در غیر اینصورت (زیاد هم زدن) موقع پخت تخم‌مرغ‌ها از مواد جدا می‌شود.

* کوکویی که مواد اولیه آن همیشه در خانه شما هست.

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین:

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *