ترشه شامی(ته کبابى) گیلان

مواد لازم
۱_ گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد _ نیم کیلو
۲_ پیاز درشت _ ۱ عدد
۳_ تخم مرغ _ ۱ عدد
۴_ سیب زمینى _ نیم کیلو
۵_ رب گوجه فرنگى _ یک قاشق غذاخورى
۶_ آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو _ یک فنجان
۷_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى

طرز تهیه
گوشت را چرخ کرده, پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت مینمائیم(مثل کوفته مالش میدهیم) سپس از این مایه گوشت گلوله هاى یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دوطرف آنرا سرخ میکنیم. در ظرفى یک لیوان آب ریخته, رب گوجه و ترشى را در آن مخلوط نموده, میگذاریم جوش آید. آنگاه گوشت هاى سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم میکنیم و سیب زمینى ها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریده ایم, در روغن سرخ نموده روى گوشت میریزیم. این خورش با برنج صرف میشود و باید خیلى کم آب باشد
منبع : صدای  و سیمای مرکز گیلان

نوش جانتان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *