کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی ( روش دوم)

کباب ترش یک نوع غذای محلی گیلانی
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم
مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته کبابی :: نیم کیلو
پیاز درشت :: ۱ عدد
گوجه فرنگی :: ۴ عدد
چوچاق (شیشاق) :: ۱ قاشق غذا سوپ خوری

رب انار ترش :: ۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا کره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی

طــــــــرز تهیه :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم . اگر سبزی محلی نداشتید . می توانید از کمی نعناع وجعفری استفاده کنید ولی نعناع خیلی کمتر از جعفری باشد چون تلخ می کند.
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
 کدبانو: اگر سبزی محلی نداشتید  می توانید از کمی نعناع وجعفری استفاده کنید ولی نعناع خیلی کمتر از جعفری باشد چون تلخ می کند. نوش جانتان
این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *