مواد لازم جهت پلو:
برنج = ۶ پیمانه یا ۱ کیلو
کلم خرد شده =۱ کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم کیلو
پیاز = ۲عدد
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو =به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرم
آرد نخود چی =۴ قاشق غذا خوری
پیاز =۱عدد
روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه=به اندازه کافی
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
نکته۱:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد می کنیم مقداری نمک به آن می زنیم، بعد سرخ می کنیم.
نکته۲:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.
http://www.ashpazonline.com کاری از: مریم اسلامی نژاد
نویسنده کتاب طباخی مریم بانو
درباره من
با درود، من یک خانم آموزگار متاهل وباز نشسته ام، وقت آزادم رابه شنا، پیاده روی، زبان، موسیقی، جستجو دراینترنت و ... پر می کنم. مدتی است که با تشویق خانواده ام وبلاگی را راه اندازی کرده ام و مطالب و تجربیاتم را بطور روزانه یا هفتگی در وبلاگم می گذارم. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود، چون بسیار دوست دارم که هرلحظه بر معلوماتم بیفزایم وتجربیاتم را در اختیار دوستان قرار دهم. باشد که مثمر ثمر افتد و از معلومات و تجربه های آنها هم استفاده کنم. می خواهم عمرم را به بطالت نگذرانم. شاید که بتوانم مفید فایده باشم. من فکر می کنم که انسان، هیچوقت از موفقیت سیر نمی شود.
امیدوارم که من هم در کارم موفق شوم البته با همراهی و لطف شما عزیزان
امیدوارم قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیا باشد.
آدینه
21 دی ماه 1389مطالب
استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام منبع مجاز می باشددستهها
- آبگوشتها و اشکنه ها
- آش ها و حبوبات و سوپ ها
- اخبار تغذیه
- ادویه ها
- انواع بیماری ها و مشکلات پزشکی
- بیماریها
- پوره – با سیب زمینی
- تجربه
- ترشی ها ، شور ها
- چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها
- حساسیت های غذایی و آلرژی
- حلیم ها
- خامه ها ، پنیرها ولبنیات
- خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها
- خوراکها
- خورشتها
- دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی
- دانش تغذیه – وعده غذایی
- دستهبندی نشده
- دلمه ،کوکو، رولت
- ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها
- سس ها و سالاد ها
- سلامتی و رژیم غذایی-بهداشت و سلامت تغذیه
- شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها
- غذا ها ی گیاهی
- غذاهای بین المللی
- غذاهای بین الملی
- غذاهای دریایی
- غذاهای سریع
- غذاهای سنتی و محلی ایران
- غذاهای گوشتی
- غذای گیاهخواران
- کباب ها
- کتلت ، شامی هاو ناگت ها
- کوفته ها
- کیک ها و شیرینی ها
- ماکارونی ، اسپاگتی
- مقالات،
- مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری
- میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت
- نوشیدنی ها
- ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی
کاربرحاضر
سخن طلایی
“هیچوقت ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.”