آشنایی با روش تهیه‌ی کباب لوله‌ای؛ غذای کشور ترکیه

گوشت، بلغور ریز کوفته‌ای و گشنیز از مواد اصلی این غذای ترکی است.

مواد لازم برای پنج نفر:

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

بلغور ریز کوفته‌ای: ۱/۴ پیمانه کباب لوله‌ای

پیاز :متوسط: دو عدد

سیر: دو حبه

گوجه‌فرنگی پوره شده: یک پیمانه

زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

نعناع خشک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

گشنیز: پنج شاخه

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

* بلغور را در کاسه‌ای ریخته، روی آن ۱/۴ پیمانه آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.

* سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ‌کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

* مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می‌کشیم، سپس به همان حالت گوشت‌ها را از سیخ‌ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کباب‌ها بپزد.

طرز تهیه سس

* یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.

* رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم، سپس پوره گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و می‌گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.

* گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی‌داریم.

* برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب‌ها را روی سس می‌چینیم.

همشهری – منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره  همشهری۱۵۲

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *