براق کردن مو در خانه…

۱: روغن زیتون و عسل :مقداری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و به موهای خود بزنید. به گزارش پرشین وی بگذارید حداقل نیم ساعت روی مو بماند، اگر کل شب روی مو باقی بماند تاثیر بهتری خواهد داد. سپس شامپوزده و موها را بشویید.

۲: آواکادو ، ان را در یک کاسه له کنید تا شکل یک خمیر ضخیم درآید. این خمیر را از ریشه تا نوک موها پخش کنید و آن را به مدت۲۰ دقیقه روی مو باقی بگذارید. سپس شامپو زده و بشویید. به گزارش پرشین وی آواکادو سرشار از مواد مغذی به خصوص اسیدهای چرب است.

۳: روغن زیتون و تخم مرغ
دو یا سه تخم مرغ را هم بزنید.تعداد آن بستگی به بلندی مو دارد.سه قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.موهای خود را از ریشه تا نوک با این مخلوط بپوشانید وبه مدت ۳۰ دقیقه روی مو باقی بگذارید. شامپو زده و موها را بشویید. تخم مرغ حاوی ۱۱ ماده مغذی است که در پروتئین نهفته است. ترکیب آن با روغن زیتون برای نرم کردن و تغذیه مو نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت

Photo: ‎براق کردن مو در خانه...

۱: روغن زیتون و عسل :مقداری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و به موهای خود بزنید. به گزارش پرشین وی بگذارید حداقل نیم ساعت روی مو بماند، اگر کل شب روی مو باقی بماند تاثیر بهتری خواهد داد. سپس شامپوزده و موها را بشویید.

۲: آواکادو ، ان را در یک کاسه له کنید تا شکل یک خمیر ضخیم درآید. این خمیر را از ریشه تا نوک موها پخش کنید و آن را به مدت۲۰ دقیقه روی مو باقی بگذارید. سپس شامپو زده و بشویید. به گزارش پرشین وی آواکادو سرشار از مواد مغذی به خصوص اسیدهای چرب است.

۳: روغن زیتون و تخم مرغ
دو یا سه تخم مرغ را هم بزنید.تعداد آن بستگی به بلندی مو دارد.سه قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.موهای خود را از ریشه تا نوک با این مخلوط بپوشانید وبه مدت ۳۰ دقیقه روی مو باقی بگذارید. شامپو زده و موها را بشویید. تخم مرغ حاوی ۱۱ ماده مغذی است که در پروتئین نهفته است. ترکیب آن با روغن زیتون برای نرم کردن و تغذیه مو نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت‎

I Love Fruits &cocktails

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *