طرز تهیه مافین مرغ و پنیر :

آرد – ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر- ۱/۵ قاشق چایخوری

نمک – ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز- نصف قاشق چایخوری
پنیر (گودا یا چدار) – ۲۰۰ گرم
مرغ – ۲۰۰ گرم
کره آب شده- ۱۰۰ گرم
شیر – ۲۵۰ سی سی
تخم مرغ – ۲ عدد
مواد روی مافین:
پنیر خامه ای – ۲۰۰ گرم
شود خشک – ۲ قاشق سوپخوری

زمان پخت و آماده سازی مافین مرغ و پنیر :
۱ ساعت

طرز تهیه مافین مرغ و پنیر:

مرغ را بدون ادویه با آب پخته و نگینی خرد می کنیم. آرد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و پنیر(گودا یا چدار) و مرغ پخته شده را اضافه می کنیم.

تخم مرغ ، کره آب شده و شیر را با همزن دستی مخلوط کرده و به مواد خشک بالا اضافه می کنیم. قالب مخصوص را کاغذ روغنی  (کپسول) گذاشته و ۲ تا اسکوپ از مواد را داخل کپسول ها می ریزیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم. بعد از پخت مافین ، روی یک توری گذاشته تا خنک شود و سپس مافین مرغ  و پنیر را  با ماست خامه ای که با شود خشک مخلوط شده تزیین می نماییم.

منبع: http://hamechihast.blogfa.com

 

 

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *