آشنایی با روش تهیه خورشت روگان جوش؛ غذای هندی


خورشت روگان جوش، یکی از مشهورترین خورش‌های هندی، ترکیبی است از تمامی ادویه‌هایی که می‌شناسید.

این غذا مخصوص کشوری است که تا اسمی از آن به میان می‌آید، همه یاد طعم تند غذاهایش می‌افتند. یکی از مشخصه‌های اصلی غذاهای این کشور، تنوع فراوان ادویه‌ای است که در تهیه یک غذا استفاده می‌شود. شاید باور نکنید اما ممکن است هندی‌ها برای طبخ یک غذای ساده ۲۰ نوع ادویه به‌کار ببرند.

مواد لازم برای تهیه روگان جوش( برای ۴ نفر)

ماهیچه:‌۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی: ۲ لیوان

پیاز خرد شده: یک پیمانه

گشنیز خرد شده: ‌یک پیمانه

رب گوجه‌ فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن کانولا: سه قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه: ۱۰ گرم

فلفل قرمز خشک: ۴ عدد

برگ بو،‌ گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه : یک قاشق چای‌خوری

نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

طـرز تـهـیـه:

ابتدا فلفل‌های قرمز خشک را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له کنید.

در تابه‌ای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید.

بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلال‌شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجه‌فرنگی‌های خردشده و رب بیفزایید و سپس نمک را بریزید.

در نهایت، گوشت‌ها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.

مـیــزان کـالـری

این غذا در مجموع دارای ۱۱۰۰ کیلوکالری انرژی است و در صورتی که آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، به هر نفر ۲۷۵ کیلوکالری خواهد رسید.

www.salamatiran.com

این نوشته در خورشتها, غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *