طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی

 – طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی  – . مواد اولیه: تن ماهی یک قوطی ، گشنیز ۴۰۰ گرم شنبلیله ۱۰۰ گرم فلفل قرمز تند یک قاشق… سبزی‌ها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ می‌کنیم…   تمبرهندی یک بسته کوچک نمک و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم سیر یک بوته کوچک  سیر را له کرده و با سبزی‌ها تفت می‌دهیم. * نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و بعد آب را می‌افزاییم و می‌گذاریم خوب بپزد. * تمبر هندی را با دو پیمانه آب خیس می‌کنیم و کمی با دست چنگ زده تا شیره آن خوب خارج شود. * پس از یک ساعت آن را از صافی رد کرده و به مایه سبزی در حال جوش اضافه می‌کنیم. * وقتی خورشت به روغن افتاد، تن ماهی را می‌افزاییم، پس از ۱۰ دقیقه این غذای خوشمزه حاضر است.

منبع:  اشپزی آکا

این نوشته در خورشتها, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *