گوجه فرنگی ۵ عدد
برنج ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عد
دزعفران یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن نصف استکان
دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.این غذا جزو غذاهای بیشتر تابستانی است.
طرز تهیه:
ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج را با دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت بماند.در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.
نکات:
۱) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.
۲) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
سلام من دوست نسیم هستم. این غذا رو برای پسرم سام درست کردم و بسیار لذت برد.
ممنون
سرمه
سلام سرمه جان خوبید ؟ ممنون از لطف و محبت شما . خوشحالم که آقا سام خوشش امده نوش جانش. با بهترین آرزوها و سپاس از انرزی مثبتی که دادید این باعث دلگرمی و انرزی بیشتر من خواهد شد. باز هم ممنون از حسن نظرتان همیشه
پاینده و سبز باشید.
باسلام
ممنون از راهنماییتون
عالی بود
با درود و سپاس از حسن نظروانرژی مثبتان
سرمه جان خیلی عالی بود .
ممنونم گلم