آشنایی با روش تهیه گولاش؛ خورش مجارستانی

ادویه مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.

زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

مواد لازم برای ۴- ۲ نفر:

گوشت گوسفند: ۲۰۰/۱ گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.

پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.

ادویه پاپریکا: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه، خرد شود.

آب گوشت: ۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

خامه ترش: ‌یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• پیاز را درون روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

• سیر را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

• قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵- ۳ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.

• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.

• هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.

• قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی: http://www.1001recipe.com/recipes/food/goulash

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *