طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسیسه فنجان آرد
۲ تا ۳ عدد تخم مرغ
نمک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ بسیار خرد شده
فلفل سیاه آسیاب شده
آب  به  میزان لازم
آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید . بسته به نوع آرد ، به مقدار کافی آب به مخلوط بیفزایید تا مخلوط به شکل خمیر در آید خمیر آماده شده را با دست ورز بدهید ، سپس آن را روی یک سینی که آغشته به آرد است قرار دهید و در حالیکه روی آن را با پلاستیک پوشانده اید ، به مدت بیست تا سی دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود . در صورتی که تمایل دارید خمیرتان کشدارتر شود ، می توانید دوباره به آن تخم مرغ اضافه کنید . خمیر را پهن کنید تا وقتی ضخامت آن حدود ۳ سانتی متر شود . با قالب بیسکوئیت یا درپوش شیشه ، دایره هایی به قطر هفت سانتیمتر از آن جدا کنید . در یک ظرف دیگر مواد داخل خمیر را آماده کنید : گوشت ، پیاز ، یک عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . هر قسمت از خمیر جدا شده را برداشته و داخل آن یک قاشق چای خوری از مخلوط گوشت بریزید و دو طرف خمیر را روی هم گذاشته و لبه های آن را با چنگال روی هم فشار دهید تا کاملا بسته شود . در یک قابلمه حدود یک و نیم لیتر آب نمک را روی حرارت قرار دهید . وقتی آب به جوش آمد ، پیلمنی ها را داخل آب جوش بریزید و در قابلمه را ببندید و به مدت ده دقیقه آن را بپزید . هنگام سرو کردن می توانید روی آن کره آب شده بریزید . معمولا این غذا را با خامه ترش یا ماست ترش سرو می کنند.

منبع :http://www.tehran98.com/1391/03.(http://hyperclubz.com)

این نوشته در پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها, غذاهای بین المللی, غذاهای گوشتی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *