آشنایی با روش تهیه گوشت قلقلی به سبک ایتالیایی

پس از تهیه این گوشت قلقلی‌ها، در صورت تمایل می‌توانید روی هرکدام از آن‌ها چنگال‌های کوچک بامبو با خلال دندان فرو کنید.

مواد لازم

برای گوشت قلقلی:

گوشت چرخ‌ کرده: ۶۸۰ گرم

پودر سوخاری: نصف پیمانه

پیاز ریز خرد شده: نصف پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: یک چهارم پیمانه

پودر آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

پودر ارگانو: یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

سیر: ۴ حبه، کاملا ریز شود

تخم‌مرغ: ۲ عدد

برای سس:

گوجه فرنگی ریز شده: سه پیمانه و نیم

فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

جعفری یا ریحان خرد شده: مقداری برای تزیین

روش تهیه:

• گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، پیاز، پنیر پارمسان، سیر، تخم‌مرغ، آویشن، ارگانو، نمک و فلفل را با هم درون کاسه بزرگی خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

• با قاشق از مخلوط برداشته و آن‌ را به شکل توپ‌ گردی درآورده و درون ظرفی قرار دهید. این عمل را تا انتهای مخلوط تکرار کنید، سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

• در این میان، گوجه فرنگی‌های ریز شده را درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط حرارت دهید.

• پاپریکا و نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.

• گوشت‌های قلقلی را به اندازه یک لایه به تابه اضافه کرده و کاملا به سس آغشته کنید.

• درب تابه را گذاشته و بگذارید گوشت‌ها با حرارت کم، بپزند ( ۳۰- ۲۰ دقیقه). در این میان یک یا دو بار گوشت‌های قلقلی را بچرخانید.

• سپس ظرف را از روی حرارت برداشته، گوشت‌ها را درون ظرف‌ مورد نظر ریخته و سس‌های اضافی را روی آن‌ها بریزید.

• در صورت تمایل چنگال‌های بامبو یا خلال‌های دندان را درون آن‌ها فرو کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی:http://www.gimmesomeoven.com

 

 

این نوشته در غذاهای بین المللی, کوفته ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *