۴ روش پخت کلم بروکسل (کلم دکمه ای )

کلم بروکسل که به کلم دکمه ای هم معروف است نوعی کلم است که دارای خواص زیادی است و به صورت سالاد و یا سبزیجات کنار غذاهای گوشتی مثل استیک استفاده می شود.بهترین نوع کلم بروکسل ، آنهایی است که رنگ سبز تیره باشد .در اینجا ما به شما چهار روش پخت کلم بروکسل را به شما آموزش می دهیم.
روش آب پز کردن کلم بروکسل
برای این روش به یک قاشق چای خوری نمک ، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل . ۲ قاشق غذاخوری کره نیاز است.کلم بروکسل
ابتدا قابلمه ای پر از آب را روی گاز قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب جوش بیاید.سپس کلم بورکسل را زیر آب سرد بشورید و برگ های زرد را از آن ها جدا کنید.کلم ها را در داخل آب در حال جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید تا زمانی که نرم شوند و چنگال داخل آنها فرو برود.سپس آنها را خارج کنید و نمک و فبفل و کره را به آنها اضافه کنید و تا زمانی که گرم هستند آنها را میل کنید.
روش سرخ کردن کلم بروکسل
برای این روش به یک چهارم فنجان روغن زیتون ، نمک و فلفل به میزان لازم و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز است.
کلم های بروکسل را بشورید و سپس از وسط نصف کنید تا حرارت به داخل آنها هم برسد.ماهیتابه مناسب با تعداد کلم ها انتخاب کنبد و در آن روغن زیتون را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.کلم های بروکسل را از قسمت بریده شده در ماهیتابه قرار دهید و سپس با نمک و فلفل آنها را مزه دار کنید.زمانی که یک سمت آنها طلایی شد ، به سمت دیگر بچرخانید تا دو طرف طلایی شود.سپس یک سوم فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و صبر کنید همه آب اضافه شده ، کشیده شود.آبلیمو را اضافه کنید و آنها را به صورت گرم سرو کنید.
روش آماده کردن کلم بروکسل بو داده
در این روش به ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید نیاز است.
فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.کلم ها را بشورید و برای اینکه راحت تر پخته شوند ، آنها را خرد کنید.کلم های بروکسل را در یک کاسه بریزید و روغن زیتون و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و آنها را کمی مخلوط کنید تا مز دار شوند.سپس آنها را به صورت یک لایه در ظرف مخصوص فر بریزید.کلم ها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که نرم شوند و چنگال در آنها فرو رود.از ۳۰ دقیقه بعد از قرار دادن آنها در فر، چک کنید و هر چند وقت یکبار ظرف را تکان دهید تا کلم ها به صورت مساوی پخته شوند.بعد از خارج کردن کلم ها ، کمی نمک روی آنها بریزید و آنها را میل کنید.
روش نیمه پخته کلم بروکسل
در این روش به قاشق غذاخوری کره ،یک قاشق چای خوری نمک و یک حبه سیر نیاز است.

ابتدا کلم ها را با آب سر بشورید و آنها را خرد کنید و در آب جوش که به آن کمی نمک اضافه کردید ، به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.سپس در یک ماهیتابه کره ، نمک و سیر را اضافه کنید و کلم ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای شوند .در صورتی که ماهیتابه خشک بود ، به آن مقدار بیشتری کره اضافه کنید.

زیبا کده

این نوشته در غذا ها ی گیاهی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *