این ۳ دانه ریز را حتما هر روز باید مصرف کنید!

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد که برخی از دانه های گیاهی برای حفظ سلامتی هر روز باید مصرف شوند.

این دانه های خوشمزه به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است. امگا ۳ ها همچنین التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت قلب و عروق و مغز را تضمین می‌کنند. از این گذشته این دانه ها حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتوسترول می‌باشند که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورند.

برای پوست جوان: دانه آفتابگردان
دو قاشق غذاخوری از این دانه حاوی ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از تخریب های نور خورشید در پوست کمک می کند.

برای قلب سالم: بذر کتان
دو قاشق غذاخوری بذر کتان از زمین، که غنی از اسید آلفا لینولنیک می باشد، کلسترول را پایین، تری گلیسیرید و فشار خون را نیز کاهش می دهد.

برای قوی شدن مفاصل: دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری دانه پس از هر وعده غذایی ممکن است کمک به کاهش درد آرتروز را فراهم نماید.

خانه پزشکی و سلامت ایرانیان
این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *