آشنایی با روش تهیه چیکن پارمیجانا؛ غذای ایتالیایی

در غذاهای ایتالیایی اگر از پنیر پارمسان استفاده شود از کلمه Parmigiana استفاده می‌شود. این خوراک نیز متشکل از مرغ و پنیر پارمسان است که به آن چیکن پارمیجانا می‌گوییم.

مواد لازم برای چهار نفر:

سینه مرغ کوچک بدون استخوان : ۴ عدد

آرد: نصف پیمانه

پنیر پارمسان: نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

ادویه همه کاره: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

اسپاگتی: به مقدار کافی

کره:۲ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری

شکر: یک چهارم قاشق چای‌خوری

خامه: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار کافی

برگ ریحان: ۶- ۵ برگ

جعفری تازه خرد شده: یک تا دو قاشق چای‌خوری

کره: ۲ قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده: یک تا دو قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان و موتزارلا درشت رنده شده: مقداری

طرز تهیه:

• ابتدا سینه‌‌های مرغ را تکه کنید سپس در مخلوط آرد بغلطانید.

• سیر را با سیر خردکن خرد کنید.

• کره را درون تابه‌ای آب کرده سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن را سرخ کنید.

• رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید، سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.

• خامه، جعفری و ریحان را به آن اضافه کرده هم بزنید تا ۲ دقیقه دیگر نیز صبر کنید سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

• روغن زیتون و کره را درون ظرف دیگری ‌آب کرده و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود.

• اسپاگتی را طبق دستور روی بسته با کمی روغن زیتون و نمک بپزید.

• کمی دیگر جعفری و پیازچه خرد کنید.

• وقتی مرغ‌ها سرخ شدند آن‌ها را از روی حرارت برداشته و تا داغ هستند روی آن‌ها پنیر موتزارلا و جعفری و پیازچه سرخ شده بریزید، در این فاصله اسپاگتی را آبکش کنید.

• برای سرو در بشقاب: در یک ظرف بزرگتر ابتدا مقداری اسپاگتی بریزید روی آن سس گوجه و روی سس، پنیر پارمسان و ‌در کنار آن مرغ را بگذارید که روی آن پنیرهای موتزارلاها در حال ذوب شدن هستند.

همشهری آنلاین – شهره فرجی –  www.kevinandamanda.com

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *