ادوی طبیعت در ادویه همه کاره کاری

کوفته تبریزی، آبگوشت یا هر غذای بومی و محلی دیگه را با ادویه کاری بپزید، می‌شود غذای هندی آ کاری ادویه اختصاصی هند است  که همه جای دنیا طرفدار دارد. کاری در واقع ترکیبی از همه ادویه‌هاست. برای همین همه خواص گیاهان دارویی و معطر را تو خودش دارد. زردچوبه، دارچین، فلفل، سیر، هل، زیره، رازیانه و تخم گشنیز ادویه‌هایی هستند که از ترکیب اونا کاری به دست میا ید. حالا اگه می‌تونید یک چیزی بگویید که کاری توی خودش نداشته باشه!

چیزی که به وفور تو کاری پیدا می‌شه ماده کورکومین هست که به غیر از خاصیت ضد التهابی برای مفاصل و عضلات، یه ضد سرطان بی‌رقیب تو مواد طبیعیه. این ماده ژن‌های ناقل سرطان پستان و سرطان‌های دستگاه گوراش رو از کار می‌ندازه و در صورت ابتلا به سرطان روند بیماری رو به شدت کند می‌کنه. این ماده از آلزایمر هم پیشگیری می‌کند.

فلفل قرمز موجود کاری سوخت و ساز بدن رو افزایش می‌دهد  و از هر غذایی که می‌خورید، یک  غذای رژیمی می‌سازد.

به همه غذاهای چرب ادویه کاری بزنید و با خیال راحت انها  رو بخورید چون تری‌گلیسیرید خون‌تون بالا نمی‌رود.

اگه بخواییم به تفصیل درباره خواص کاری حرف بزنیم مثنوی هفتاد من می‌شه. محافظت از کبد، ضد میکروب، ضد نفخ، محرک و مقوی معده، دفع سموم و رفع بی‌خوابی و اضطراب هم از جمله چیزایی است  که می‌توانید از کاری انتظار داشته باشید. خوب  دیگر از یک قاشق ادویه چه انتظاری دارید؟

سایت رنگی رنگی

این نوشته در ادویه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *