خطرات مصرف نودل

شاید نودل یک غذای عالی به نظر بیاید زیرا هم پخت آن آسان است و هم

‎خطرات مصرف نودلشاید نودل یک غذای عالی به نظر بیاید زیرا هم پخت آن آسان است و هم طعم خوبی دارد و روزی که شما حوصله پختن غذا را ندارید، راحت ترین کاری که به نظرتان می آید، پختن نودل است. اما سوالی که پیش می آید این است که، آیا جایگزین کردن نودل به جای غذاهای سالم درست است؟ به نقل از سایت «Prevention» نودال برخلاف تبلیغاتی که می شود، به ویژه برای کودک در حال رشد مضر است. نودل هرگز نمی تواند جای غذاهای مغذی را بگیرد اما اگر کودک اصرار دارد که نودل بخورد، باید آن را با سبزیجات فراوان تهیه کنید.در این مطلب به نقل از محققان، به بعضی از مضرات مصرف نودل اشاره می شود.سرطان: بسته بندی های نودل حاوی ماده ای به نام «استیروفوم» است که در ایجاد سرطان نقش دارد.سقط جنین: نتایج بررسی ها نشان می دهد، زنان بارداری که به مقدار زیاد از نودل های فوری استفاده کردند دچار سقط جنین شدند زیرا نودل تاثیر مخربی روی رشد جنین دارد.پروپیلین گلیکول: این ماده نوعی ضد یخ است که در نودل موجود است. این ماده با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و به آسانی در بدن جذب می شود و در قلب، ریه و کلیه رسوب پیدا می کند.سوء هاضمه: نودل در فرآیند هضم و جذب سیستم گوارشی تداخل ایجاد می کند و مصرف مداوم آن، باعث ایجاد نفخ، یبوست یا حرکت نامنظم روده ها می شود.چاقی مفرط: مصرف نودل، یکی از علل عمده چاقی مفرط است. این ماده غذایی حاوی چربی و میزان بالای سدیم است که باعث احتباس آب در بدن می شود.گلوتامین مونوکسید: ماده ای شیمیایی است که به بعضی غذاها به ویژه گوشت اضافه می شود تا مزه آن را حفظ کند. گفته می شود حدود یک تا ۲ درصد مردم به این ماده حساسیت دارند. افرادی که به این ماده حساسیت دارند اما به طور منظم آن را مصرف می کنند، دچار سوزش و ناراحتی سینه و گر گر فتگی یا سردرد می شوند.‎

طعم خوبی دارد و روزی که شما حوصله پختن غذا را ندارید، راحت ترین کاری که به نظرتان می آید، پختن نودل است. اما سوالی که پیش می آید این است که، آیا جایگزین کردن نودل به جای غذاهای سالم درست است؟ به نقل از سایت «Prevention» نودال برخلاف تبلیغاتی که می شود، به ویژه برای کودک در حال رشد مضر است. نودل هرگز نمی تواند جای غذاهای مغذی را بگیرد اما اگر کودک اصرار دارد که نودل بخورد، باید آن را با سبزیجات فراوان تهیه کنید.در این مطلب به نقل از محققان، به بعضی از مضرات مصرف نودل اشاره می شود.

سرطان: بسته بندی های نودل حاوی ماده ای به نام «استیروفوم» است که در ایجاد سرطان نقش دارد.

سقط جنین: نتایج بررسی ها نشان می دهد، زنان بارداری که به مقدار زیاد از نودل های فوری استفاده کردند دچار سقط جنین شدند زیرا نودل تاثیر مخربی روی رشد جنین دارد.

پروپیلین گلیکول: این ماده نوعی ضد یخ است که در نودل موجود است. این ماده با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و به آسانی در بدن جذب می شود و در قلب، ریه و کلیه رسوب پیدا می کند.

سوء هاضمه: نودل در فرآیند هضم و جذب سیستم گوارشی تداخل ایجاد می کند و مصرف مداوم آن، باعث ایجاد نفخ، یبوست یا حرکت نامنظم روده ها می شود.

چاقی مفرط: مصرف نودل، یکی از علل عمده چاقی مفرط است. این ماده غذایی حاوی چربی و میزان بالای سدیم است که باعث احتباس آب در بدن می شود.

گلوتامین مونوکسید: ماده ای شیمیایی است که به بعضی غذاها به ویژه گوشت اضافه می شود تا مزه آن را حفظ کند. گفته می شود حدود یک تا ۲ درصد مردم به این ماده حساسیت دارند. افرادی که به این ماده حساسیت دارند اما به طور منظم آن را مصرف می کنند، دچار سوزش و ناراحتی سینه و گر گر فتگی یا سردرد می شوند.

دانستنیها

 

این نوشته در حساسیت های غذایی و آلرژی, دانستنی ها ، ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *