آشنایی با روش تهیه کوفته سوئدی

کوفته سوئدی را به راحتی در منزل تهیه کرده، سپس آن را با حلقه‌های لیموترش و سبزی‌جات تزیین کنید.

گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

سیب‌زمینی: سه عدد بزرگ

تخم‌مرغ آب‌پز: سه عدد

تخم‌مرغ خام- یک عدد

روغن‌مایع: یک پیمانه

آرد سوخاری: یک پیمانه

زرشک: سه قاشق سوپخوری

پیازسرخ‌شده:چهار قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده:سه قاشق سوپخوری

 

 

مغز گردو: ۱۵۰ گرم

جعفری و گشنیز خردشده: ۲۵۰ گرم

پودر دارچین: به میزان لازم

رُب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

لیمو ترش و سبزیجات:جهت تزیین

روش پخت:

*تخم‌مرغ آب‌پز و سیب‌زمینی پخته‌ شده را رنده کنید. درون یک تابه، گوشت چرخ‌کرده را با روغن مایع تفت داده و پیاز سرخ شده را به آن بیفزایید.

*نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.

سبزی‌های خردشده و رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و مایه را سرخ کنید.

*پس از خنک شدن مایه کوفته، تخم‌مرغ و سیب‌زمینی آماده شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید.

*از مواد کوفته گلوله‌های کوچکی بردارید و وسط آن را مغز گردو، زرشک و یا پیازداغ بگذارید.

*گلوله‌ها را گرد کنید، در آرد سوخاری بغلطانید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.

*تخم‌مرغ خام را با زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید. کوفته‌های شکل گرفته را با مخلوط تخم‌مرغ و زعفران آغشته نمایید و در تابه‌ی حاوی روغن مایع فراوان سرخ کنید.

*سپس در ظرف مناسب بچینید و با حلقه‌های لیموترش و سبزیجات تزیین کرده، سرو نمایید.

همشهری آنلاینwww.masterchefmag.com

این نوشته در غذاهای بین المللی, کوفته ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *