آشنایی با روش تهیه بروشتای پنیر و شاتوت سرخ شده

این غذای خوشمزه را به عنوان میان وعده یا صبحانه‌ای لذیذ، در روزهای گرم سال تهیه کرده و میل کنید.

مواد لازم:

شاتوت تازه: ۲ پیمانه

روغن زیتون: مقداری برای سرخ کردن

نان باگت: یک عدد

پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

نمک: مقدار کم

طرز تهیه:

• روی سینی فر را کاغذ مخصوص شیرینی قرار داده و شاتوت‌ها را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

• روی شاتوت‌ها، مقداری روغن زیتون و کمی نمک بریزید.

• آن‌ها را درون فر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده، به مدت نیم ساعت حرارت دهید. ( تا حدی حرارت دهید که آب جاری شده از شاتوت‌ها، نسوزند).

• در این میان، نان باگت را به قطعات کوچک برش دهید.

• این بار روی سینی دیگر فر بدون ورقه مخصوص پخت، نان‌های برش خورده را بچینید و روی آن‌ها پنیر خامه‌ای قرار داده و حدود ۱۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت درون فر حرارت دهید.

• قبل از این که برش‌های نان و پنیر را از درون فر بیرون آورید روی آن‌ها شاتوت‌ها را قرار دهید.

• این میان وعده خوشمزه را گرم میل کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی

این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مربا ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *