آشنایی با روش تهیه گراتن ترد گل کلم

با گلچه‌های گل کلم غذای ترد و خوشمزه‌ای تهیه کنید.

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر:

گل کلم: یک عدد به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.

پودر سوخاری: سه قاشق سوپ‌خوریگراتین گل کلم

مواد لازم برای سس:

کره: ۵۰ گرم

آرد: ۳۰ گرم

شیر: یک میلی‌لیتر

سیر: یک حبه

برگ ریحان: تعدادی

نمک و فلفل

تخم‌مرغ هم‌زده: یک عدد

پنیر پیتزا رنده شده: ۵۰ گرم

روش تهیه:

• فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• درون قابلمه بزرگی آب را جوش آورده و گلچه‌های گل کلم را درون آن ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

• گل کلم‌ها ر درون آبکش ریخته و کنار بگذارید.

• برای تهیه سس، شیر را درون قابلمه‌ای جوش آورده و در این میان آن را مرتب هم بزنید. سیر و ریحان را به سیر اضافه کرده درب ظرف را گذاشته و بگذارید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.

درون قابلمه کوچکی کره را روی حرارت متوسط ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آن را تفت بدهید. هر بار مقدار کمی شیر به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که غلیظ شود هم بزنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از این که کمی خنک شد تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

• درون ظرف مخصوص پخت را با کره چرب کرده و روی آن پودر سوخاری بپاشید.

• گل کلم‌های جوشیده را درون ظرف پخت ریخته و روی تمام قسمت‌های آن سس بریزید.

• روی لایه سس، پنیر رنده شده بپاشید سپس در صورت تمایل روی لایه پنیر، مقداری پودر سوخاری بریزید تا غذای شما ترد شود.

• ظرف حاوی گراتن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شود، درون فر حرارت دهید و در ۵ دقیقه آخر از گریل فر استفاده کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی:

این نوشته در ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *