هلو ۵ عدد
ران مرغ ۲ عدد
سینه مرغ یک عدد
روغن یک پیمانه
نمک به میزان لازم
پیاز ریز شده نصف پیمانه
آب لیموی تازه ۴ قاشق سوپخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یک قاشق سوپخوری
آلو بخارا بدون هسته ۶-۵ عدد
شکر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه خورشت هلو:
تکه های مرغ را شسته و پوستشان را جدا و آنها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و نصف قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکههای مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند. خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکاتی برای پخت خورشت هلو:
به جای هلو از کمپوت هلو هم میتوانید استفاده کنید و آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید. در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید.
همشهری آنلاین