مواد لازم:
کره / ۴ قاشق غذاخوری
روغن / ۲ قاشق غذاخوری
پیاز / ۴ پیمانه به صورت خلال
نمک / یک قاشق چایخوری
آرد / ۳ قاشق چایخوری
آب مرغ، گوشت یا سبزیجات / ۸ پیمانه
فلفل سیاه / به مقدار لازم
نان فرانسوی برش خورده / تعدادی
پپیر پارمیسان / مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
۱- کره را درون قابلمهای بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
۲- روغن، پیاز و نمک را به ظرف اضافه کنید.
۳- پیازها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه سرخ کنید و در این میان هر چند وقت یک بار آنها را هم زنید.
۴- آرد را روی پیازها بپاشید و ۲ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
۵- آب مرغ را به ظرف اضافه کرده، و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد.
هنگام مصرف
۶- برشهای نان را در یک کباب پز، برشته کنید.
۷- سوپ را در ظرفهای مورد نظر بریزید.
۸- برشهای نان را روی سوپ قرار دهید.
۹- روی آنها را با پنیر پارمیسان تزئین کنید.
همشهری آنلاین – شهره فرجی: