آشنایی با روش تهیه سوپ پیاز

این سوپ خوش طعم را با نان تست شده و پنیر پارمیسان میل کنید.

مواد لازم:

کره / ۴ قاشق غذاخوری

روغن / ۲ قاشق غذاخوری

پیاز / ۴ پیمانه به صورت خلال

نمک / یک قاشق چای‌خوری

آرد / ۳ قاشق چای‌خوری

آب مرغ، گوشت یا سبزی‌جات / ۸ پیمانه

فلفل سیاه ‌/ به مقدار لازم

نان فرانسوی برش خورده / تعدادی

پپیر پارمیسان / مقداری برای تزئین

طرز تهیه:

۱- کره را درون قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید.

۲- روغن، پیاز و نمک را به ظرف اضافه کنید.

۳- پیازها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه سرخ کنید و در این میان هر چند وقت یک ‌بار آن‌ها را هم زنید.

۴- آرد را روی پیازها بپاشید و ۲ دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

۵- آب مرغ را به ظرف اضافه کرده، و بگذارید ۳۰ دقیقه بجوشد.

هنگام مصرف

۶- برش‌های نان را در یک کباب پز، برشته کنید.

۷- سوپ را در ظرف‌های مورد نظر بریزید.

۸- برش‌های نان را روی سوپ قرار دهید.

۹- روی آن‌ها را با پنیر پارمیسان تزئین کنید.

همشهری آنلاین – شهره فرجی:

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *