پنکیک موز

مواد لازم  

آرد الک شده:  یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوریImage result for ‫پنکیک موز‬‎
شکر: یک قاشق سوپخوری
شیر (پرچرب): دو سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ:  یک عدد
کره ذوب شده: یک قاشق چایخوری
عسل: یک دوم پیمانه
موز (حلقه شده): ۱ عدد

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و سپس شیر، سفیده تخم مرغ، کره و سه قاشق سوپخوری عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سپس موز را افزوده، هم بزنید.کف تابه نچسب را به وسیله برسی با کمی روغن چرب کنید (از اسپری روغن نیز می توان استفاده کرد) و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس یک چهارم از مخلوط (مایه پنکیک) را در تابه بریزید.

روی حرارت ملایم، دو طرف آن را بپزید. بقیه مخلوط را نیز به همین ترتیب درست کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و باقی مانده عسل را نیز روی آن ریخته و سرو کنید.

نکات

این پنکیک را با انواع میوه ها می توان تهیه کرد

به جای عسل می توان از انواع سس های میوه استفاده نمود

پنکیک را تا حدی بپزید که دو طرف آن کمی طلایی شود

پس از طلایی شدن از روی حرارت بردارید و روی پایه سیمی قرار دهید تا کمی خنک شود

و سپس سس را اضافه کنید تا شکل خمیری به خود نگیرد

منبع: هنر آشپزی

این نوشته در شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *