این خورشت را در فصل پاییز که فصل انار است تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید. (با گوشت هم می توانید درست کنید )
مواد لازم :
مرغ: نصف یک عدد
انار : دانه شده: ۲ عدد
پیاز: ۲۰۰ گرم
شکر: در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
گلپر: یک قاشق چایخوری
فلفل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خورشت انار دانه مسما:
* مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ میکنیم.
* سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد.
* در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود.
* پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
* وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
* در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
* خورشت انار دانه مسما باید غلیظ و کمآب باشد.
نکته:
میتوانید کمی شکر به این خورشت انار بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
همشهری آنلاین