خورشت انار دانه مسما

خورش انار دانه مسما
این خورشت را در فصل پاییز که فصل انار است تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید. (با گوشت هم می توانید درست کنید )

مواد لازم :

مرغ: نصف یک عدد

انار : دانه شده: ۲ عدد

پیاز: ۲۰۰ گرم

شکر: در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

گلپر: یک قاشق چایخوری

فلفل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما:

* مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.

* سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.

* در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.

* پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.

* وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.

* در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

* خورشت  انار دانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.

 

نکته:

می‌توانید کمی شکر به این خورشت انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

همشهری آنلاین

این نوشته در خورشتها, غذاهای سنتی و محلی ایران, غذاهای گوشتی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *