قنبر پلو ( یک پلوی شیرازی)

برای ۳-۴ نفر

گوشت چرخ‌ کرده نیم کیلو

‎آشپزی متنوع‎'s photo.

نمک ۱/۲ ق غ
نصف پیاز رنده شده برای گوشت
زردچوبه ۱ ق چ
آرد نخودچی ۱ ق چ (میتونید حذفش کنید اگه دوست ندارید یا دسترسی بهش ندارید)
نصف پیاز نگینی شده با زعفران حل شده مخلوط کرده (برای مخلوط پلو)
برنج ۲ پیمانه از قبل در آب نمک خیسانده
گردو خورد شده حدودا ۱ پیمانه
کشمش حدودا ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
رب انار ۱ ق غ
شیره انگور (یا عسل رقیق شده ) ۱ ق غ

گوشت چرخ کرده را با نصف پیاز رنده شده, نمک, زرد چوبه,و آرد نخودچی مخلوط کرده و خوب ورز دهید و از آن گوشت قل قلی درست کنید ودر ماهیتابه ی با روغن تفت دهید و کنار بگذارید (من به مایه گوشت کمی سس رب انار نیز افزودم) . اگر گوشتتان چربی داره نیاز به روغن برای سرخ کردن نیست.
برنج را پخته . آبکش کرده و کنار بگذارید.
مقداری روغن در ماهیتابه داغ کرده و پیاز های نگینی را آنقدر تفت دهید تا طلایی شود و بلافاصله کشمش , و گردو را به آن افزوده کمی هم زده و از روی حرارت بردارید.

در استکانی رب انار و شیره انگور را هم زده و اگر دوست داشتید میتونید کمی تفت دهید
در آخر در کف قابلمه معمولی کمی روغن ریخته (اگر دوست داشتید میتونید نان لواش یا سیبزمینی اسلایس شده برای ته دیگ استفاده کنید) برنج , مخلوط پیاز, کشمش, گردو, و گوشت های قل قلی را لا به لا ریخته و در آخر سس رب انار را روی آن داده و کمی روغن ریخته و با دمکنی بپوشانید و بگذارید تا دم بکشد. نوش جانتان

آشپزی متنوع

 

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *