آشنایی با روش تهیه‌ی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی

مخلوطی از  ماست کمی روغن

این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، طرز تهیه‌ی آن را ببینید…

بادمجان پلومواد اولیه:

برنج                                            یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده                      یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده                              یک پیمانه

گوشت چرخ‌کرده                         ۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی حلقه شده               دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌فرنگی                           دو قاشق غذاخوری

روغن                                          نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه                  به میزان لازم

انرژی کل این پلو                        ۴۰۹۰ کیلوکالری

طرز تهیه:

* بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

* سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم.

* می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرارار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را  دم می‌کنیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

کدبانو:  بادمجانها را مربعی خرد می کنم و خیلی هم سرخ نمی کنم چون له می شود  فقط کمی تفت می دهم. در ضمن بادمجانها را ابتدا  کمی نمک زده نیم ساعتی بماند بعد فشارش می دهیم   تا تلخی ان گرفته شود. می توانید به  سلیقه خود بادمجانها را  خرد کنید.  برای ته دیگ هم  از نان یا

مخلوطی از  ماست کمی روغن و  یک تا ۲ تا تخم مرغ  و  کمی زعفران را با هم خوب قاطی  کرده همراه مقداری برنج  یکدست که شد ته  قابلمه  ریخته با  پشت قاشق  صاف و  کمی فشار  دهید .حال بقیه برنج و مواد را  هم اضافه کنید.

نوش جانتان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک تا ۲ تا تخم مرغ  و  کمی زعفران را با هم خوب قاطی  کرده همراه مقداری برنج   ته  قابلمه  ریخته با  پشت قاشق  صاف و  کمی فشار  دهید .حال بقیه برنج و مواد را  هم اضافه کنید.

نوش جانتان

 

 

 

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *