سیر قلیه غذای اصیل گیلان

“برگ سیر ۲ دسته

‎Gilaki Dishes آشپزی گیلان‎'s photo.

تخم مرغ ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عددکامل
لپه ۱/۲ فنجان
برگ سیر همراه زردچوبه کمی سرخ میکنیم لپه خیس خورده بهش اضافه میکنیم مرغ را تکه تکه میکنیم مثل گوشت کبابی با کمی اب ونمک میزاریم خوب بپزد ۱۵دقیقه اخر تخم مرغ جداگانه میزنیم به همراه فلفل سرقابلمه میزاریم تاخوب تخم مرغ ببندد. خورشت خیلی غلیظ نشود کمی خورشت آبدار باشد بهتر است. “(البته در تصویر غلیظ شده )

  •   آشپزی گیلان -عکس و دستور از –  Sody Sohrab
این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *