خواص درمانی پای‌ مرغ

پای مرغیک متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی عصاره پای‌ مرغ گفت: این ماده غذایی جایگزینی مناسب برای قرص غضروف‌ساز است.

مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی پای‌ مرغ اظهار داشت: پای مرغ معمولا مصرف آن به صورت غذای اصلی توصیه نمی‌شود ولی عصاره آن خواص درمانی زیادی داشته و باید توجه داشت که هنگام پخت این ماده غذایی شست‌و‌شوی آن با دقت انجام گیرد.

وی افزود: عصاره پای‌مرغ حاوی املاحی همچون کلسیم، فسفر و منیزیم بوده همچنین دارای ویتامین‌های A و D است، ولی مصرف پای‌مرغ به صورت مستقیم به دلیل چربی پوست‌ آن توصیه نمی‌شود. بنابراین برای حفظ سلامتی افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، عصاره پای مرغ بسیار مناسب است. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه عصاره پای‌مرغ غضروف ساز است، عنوان کرد: ورزشکارانی که مشکل مفاصل دارند و یا دچار کشیدگی کتف و بازو شده‌اند، می‌توانند از عصاره پای مرغ جهت بهبودی خود استفاده کنند.

صفوی در رابطه با نحوه پخت پای مرغ گفت: ۱۰ پای مرغ با یک عدد پیاز زمانی که آب‌پز شود و به صورت آرام طی مدت ۴ تا ۶ ساعت پخته شود، خواص درمانی زیادی داشته و از عصاره آن می‌توان جهت درمان آرتروز استفاده کرد.

وی بیان داشت: کودکانی که دچار نرمی استخوان بوده و یا اختلال عملکرد عضلات دارند، می‌توانند از عصاره پای‌مرغ جهت درمان استفاده کنند، چرا که این ماده غذایی سرشار از فسفر، کلسیم و منیزیم بوده و درمان خوبی برای نرمی استخوان کودکان به شمار می‌رود. صفوی با بیان اینکه عصاره پای‌مرغ پوسیدگی مفاصل را ترمیم می‌کند اظهار داشت: همچنین این ماده غذایی جهت درمان افرادی که مفاصل آنها صدا می‌دهد، مناسب است.

 

به گفته این متخصص تغذیه از عصاره پای‌مرغ می توان به عنوان جایگزین قرص غضروف‌ ساز استفاده کرد و برای پیشگیری و درمان کمر درد و دیسک کمر نیز مصرف آن توصیه می‌شود. وی اضافه کرد: مصرف عصاره پای‌مرغ فشار خون را کاهش می دهد ولی در افرادی که دچار مشکل چربی خون هستند استفاده از این ماده غذایی برای آنها توصیه نمی‌شود.

منبع: سلامت نیوز

این نوشته در دانش تغذیه - وعده غذایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *