طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ

 مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :

تخم مرغ آب پز    ۶ عدد
تخم مرغ خام   ۲ عددطرز تهیه تخم مرغ اسکاچ,تهیه تخم مرغ اسکاچ
 گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب   ۱ عدد
فلفل سیاه تازه ساییده  و نمک به مقدار لازم
* سبزیجات معطر  در صورت تمایل  مقداری
آرد سفید نصف فنجان
آرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده  ۵ فنجان
روغن  برای سرخ کردن به مقدار لازم

* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا” کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود

* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)

طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :
گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

۲ عدد تخم مرغ  خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.

آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:

 

تخم مرغ اسکاچ,پخت تخم مرغ اسکاچ 

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و آن را مانند شکل پهن می کنیم

 

آموزش تصویری پخت تخم مرغ اسکاچ, طرز تهیه اسکاچ تخم مرغی 

هر تخم مرغ آب پز را داخل یک گوشت قرار می دهیم

به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:

 

طرز تهیه غذا با تخم مرغ,نحوه پخت تخم مرغ اسکاچ 

گوشت را به اطراف تخم مرغ می پیچیم و اطراف آن کامل می بندیم
کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم:

تهیه تخم مرغ اسکاچ, مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ 

گوشت ها را در آرد سفید غلت می دهیم

 

پخت تخم مرغ اسکاچ,طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ 

بعد از آرد سفید در زرده تخم مرغ می غلتانیم

 

تخم مرغ اسکاچ,پخت تخم مرغ اسکاچ 

در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم

منبع : mazehha.blogfa.com

 

این نوشته در کتلت ، شامی هاو ناگت ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *