مرغ ترش گیلانی

 dsc_0108مواد لازم

نعناع , گشنیز , جعفری , تره هر کدام یک دسته کوچک

چند پر ” شوید ”

۲ عدد تخم مرغ

۴ حبه سیر یا یک دسته برگ سیر

یک عدد پیاز متوسط

۲ قاشق غذاخوری لپه

مرغ به مقدار دلخواه

آب نارنج یا آب لیمو یا آبغوره به میزان ذائقه

نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم

طرز تهیه سیر , سبزی و پیاز را ریز خرد کنید و همه را با هم در روغن تفت دهید, لپه را که از قبل باید بگزارید خیس بخورد, بپزید.

سبزی و لپه که نیم پز شد, مرغ خرد شده رابه خورشت اضافه کنید و ادویه بزنید و صبر کنید تا خورشت درست جا بیفتد.

بعد به مقدار لازم ترشی را به ان اضافه کنید و تخم مرغ ها را که قبلا در یک ظرف هم زده اید آهسته به خورشت اضافه نمائید و بگذارید یک جوش بزند.

آکا

photo_2016-12-26_00-00-28کدبانو: می توانید مقدار سیر را به یک یا ۲ حبه کاهش دهید و من ادویه اضافه نمی کنم جز زردچوبه که به سبزی و مرغ کمی می زنم  فکر می کنم ادویه طعم خورشت را عوض کند  مرغ را با یک حبه سیر و یک چوب دارچین کوچک می پزم تا خوش طعم شود در انتها  چوب دارچین را دور می اندازم و لپه را هم یک تاب کوچک با کمی روغن البته اگر لپه زود پز باشد. تا له نشود ابتدا مرغ را نیم پز کرده بعد مواد دیگر را اضافه می کنیم .  آبغوره این خورشت  را خوشمزه تر می کند وقتی تخم مرغ ها را ریختید دیگر هم نزنید تا خوب خودش را بگیرد و جا بیفتد در ضمن یادتان باشد هیچوقت نعناع را به اندازه دیگر سبزیها نریزید چون تلخ می شود باید یک سوم و یا یک چهارم بقیه سبزیها باشد. امشب خودم این خورشت را درست کردم جا تون خالی امیدوارم درست کنید و بپسندید. نوش حانتان

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *