خواص جادویی و شگفت انگیز پای مرغ .

نکته

شاید بسیاری از شما از پای مرغ احساس چندش کنید و انرا دور بریزید ولی توصیه پزشکان و جراحان ارتوپد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ است!چون

Image may contain: text and food

یکی ازغنی ترین منابع کلسیم و قویترین ویتامین،پروتئین ها، مواد معدنی و حیاتی برای بدن است.در مطالعه اخیر پزشکی نشان داد که دانشمندان در ژاپن چهار نوع پروتئین درپاهای مرغ کشف کردند،که خواص جادویی بر سلامتی دارند.متخصص تغذیه ژاپن معتقد است مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین D برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به نرمی استخوان ( راشیتیسم) است. همچنین افرادی که با مشکل آرتروز یا کمردرد یا به دیسک کمر مبتلا هستند.پای مرغ را ۳ ساعت با پیاز بجوشانید،کم اب که شد مواد را درمخلوط کن ریخته و معجون ژله ای آن را بخورید.پای مرغ پر از مواد غضروف ساز و سرشار از سولفات کندروئتین است.که در بهبودی مشکلات ذکر شده معجزه میکند..

*خواص درمانی معجزه آسای پای مرغ ..

• بهترین کنترل فشار خون بالا
• بهترین درمان برای پوکی استخوان
• بهترین درمان برای راشیتیسم
• بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
• بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
• بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
• بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
• بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
• بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
• بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
• بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
• بهترین راه برای درمان افسردگی وبا استرس مبارزه می‌کند

روش مصرف :مقدار ۱ بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.حتما از این معجون استفاده کنید تا به فاصله یک هفته بینید که چه جادویی می‌کند.

نکته :نکته ی مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف زیاد آن خودداری کنند و حتما بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند.و باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به این غذا اضافه کنند.

راز سلامتی با گیاهان شفا بخش

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *