چگونه دم نوش گل گاوزبان و سنبل‌الطیب درست کنیم

دم نوش گل گاو زبان و سنبل الطیب یکی از دمنوش های مناسب مخصوص فصل زمستان, است برای تهیه این دم نوش با چاره کار همراه باشید.

روش تهیّه:

میزان ترکیبات گفته شده را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یا سماور) می گذاریم تا در مدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس از آن، چای را صاف نموده، مصرف میکنیم.

این نوشیدنی گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف است.

بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود.

در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد.

ترجیح اینکه این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید.

در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.

ترکیبات:

گل گاوزبان ……………………… ۲ قاشق غذاخوری

سنبل طیب ……………………. ۱ قاشق مرّباخوری

لیموعمّانی ……………………. ۱عدد

خواص:

گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم  با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده؛ قوّه باه(میل جنسی) را نیز تقویت می کند

منبع:جوانی ها

این نوشته در نوشیدنی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *