جلوگیری از آلزایمر با مصرف کشمش

وجود املاحی مانند فیبر، کلسیم و آهن در کشمش موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله سنگ‌کلیه و جلوگیری از ابتلای افراد به آلزایمر می‌شود.
وجود املاحی مانند فیبر، کلسیم و آهن در کشمش موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله سنگ‌کلیه و جلوگیری از ابتلای افراد به آلزایمر می‌شود.
کشمش یکی از خشکبار‌هایی است که انرژی بدن را بالا برده و برای افرادی که ورزش‌های استقامتی را دنبال می‌کنند به‌شدت تأثیرگذار بوده چرا که موجب افزایش توانایی بدن و خون‌سازی می‌شود.
به‌دلیل بالا بودن آنتی‌اکسیدان در کشمش، مصرف این ماده برای برطرف شدن چین و چروک صورت توصیه می‌شود و مصرف آن پوست صورت را شاداب می‌کند؛ از طرفی منیزیم و پتاسیم موجود در کشمش به سم‌زدایی و پاک‌سازی خون کمک می‌کند به‌طوری که از کشمش به‌عنوان درمان‌کننده جوش و آکنه یاد می‌شود.
بر همین اساس، وجود آهن بالا در کشمش تأثیر مستقیمی بر رشد مو دارد و شوره سر را به‌طور کامل برطرف خواهد کرد؛ همچنین وجود فیبر بالا در کشمش موجود کاهش وزن بدن شده و به کاهش فشار خون بالا کمک شایانی می‌کند.
همچنین درمان بیماری‌های قلبی و معده، کمک به هضم غذا، درمان یبوست و اسهال، درمان کم‌خونی، مقابله با آلزایمر، درمان تب، جلوگیری از ابتلا به سرطان، سلامت دهان و دندان، افزایش بینایی و برطرف کردن سنگ کلیه از دیگر فواید مصرف کشمش است.
به نظر من مصرف این ماده برای همه افراد توصیه می‌شود، اما افرادی که قند دارند از مصرف بیش از حد کشمش خودداری کنند.
سمیرا اسدی- اطلاعات پزشکی و سلامتی

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *