آموزش نان پیتا و هندی

آموزش نان پیتا و نان هندی با ماهیتابه و بدون نیاز به تنور. بچه ها ببینید دو‌ مدل نونه، یکیش نون هندی، یکیش نون پیتا. مواظب باشید قاطی نشه. هر سوالی هم دارید تو کامنت بپرسیدنان پیتا: یک قاشق خمیر مایه، با یک قاشق شکر رو میریزیم تو ظرف و نصف پیمانه آب پنجاه تا شصت درجه بهش اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه بمونه تا خمیر مایه حباب بزنه و به عمل بیاد. بعد بهش آرد و نمک و روغن زیتون رو اضافه میکنیم به همراه یک سوم پیمانه آب. بعد ورز میدیمش. بعد به مدت یک ساعت چونه مون رو میذاریم یک جای گرم. بعد مطابق ویدئو، چونه ها رو درست میکنیم و با وردنه یا دست پهنشون میکنیم و میندازیم روی ماهیتابهنان هندی: یک قاشق خمیر مایه، با یک قاشق شکر رو میریزیم تو ظرف و نصف پیمانه آب پنجاه تا شصت درجه بهش اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه بمونه تا خمیر مایه حباب بزنه و به عمل بیاد. بعد بهش آرد و چهار قاشق ماست و یک سوم پیمانه شیر، به همراه نمک و روغن زیتون. بعد ورز میدیمش. بعد به مدت یک ساعت چونه مون رو میذاریم یک جای گرم. بعد مطابق ویدئو، چونه ها رو درست میکنیم و با وردنه یا دست پهنشون میکنیم و میندازیم روی ماهیتابه@chef.hosiz

Posted by ‎Amir Jaberi امیر جابری‎ on Tuesday, April 7, 2020

این نوشته در پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *