آموزش نان پیتا و نان هندی با ماهیتابه و بدون نیاز به تنور. بچه ها ببینید دو مدل نونه، یکیش نون هندی، یکیش نون پیتا. مواظب باشید قاطی نشه. هر سوالی هم دارید تو کامنت بپرسیدنان پیتا: یک قاشق خمیر مایه، با یک قاشق شکر رو میریزیم تو ظرف و نصف پیمانه آب پنجاه تا شصت درجه بهش اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه بمونه تا خمیر مایه حباب بزنه و به عمل بیاد. بعد بهش آرد و نمک و روغن زیتون رو اضافه میکنیم به همراه یک سوم پیمانه آب. بعد ورز میدیمش. بعد به مدت یک ساعت چونه مون رو میذاریم یک جای گرم. بعد مطابق ویدئو، چونه ها رو درست میکنیم و با وردنه یا دست پهنشون میکنیم و میندازیم روی ماهیتابهنان هندی: یک قاشق خمیر مایه، با یک قاشق شکر رو میریزیم تو ظرف و نصف پیمانه آب پنجاه تا شصت درجه بهش اضافه میکنیم و میذاریم ده دقیقه بمونه تا خمیر مایه حباب بزنه و به عمل بیاد. بعد بهش آرد و چهار قاشق ماست و یک سوم پیمانه شیر، به همراه نمک و روغن زیتون. بعد ورز میدیمش. بعد به مدت یک ساعت چونه مون رو میذاریم یک جای گرم. بعد مطابق ویدئو، چونه ها رو درست میکنیم و با وردنه یا دست پهنشون میکنیم و میندازیم روی ماهیتابه@chef.hosiz
Posted by Amir Jaberi امیر جابری on Tuesday, April 7, 2020
درباره من
با درود، من یک خانم آموزگار متاهل وباز نشسته ام، وقت آزادم رابه شنا، پیاده روی، زبان، موسیقی، جستجو دراینترنت و ... پر می کنم. مدتی است که با تشویق خانواده ام وبلاگی را راه اندازی کرده ام و مطالب و تجربیاتم را بطور روزانه یا هفتگی در وبلاگم می گذارم. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود، چون بسیار دوست دارم که هرلحظه بر معلوماتم بیفزایم وتجربیاتم را در اختیار دوستان قرار دهم. باشد که مثمر ثمر افتد و از معلومات و تجربه های آنها هم استفاده کنم. می خواهم عمرم را به بطالت نگذرانم. شاید که بتوانم مفید فایده باشم. من فکر می کنم که انسان، هیچوقت از موفقیت سیر نمی شود.
امیدوارم که من هم در کارم موفق شوم البته با همراهی و لطف شما عزیزان
امیدوارم قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیا باشد.
آدینه
21 دی ماه 1389مطالب
استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام منبع مجاز می باشددستهها
- آبگوشتها و اشکنه ها
- آش ها و حبوبات و سوپ ها
- اخبار تغذیه
- ادویه ها
- انواع بیماری ها و مشکلات پزشکی
- بیماریها
- پوره – با سیب زمینی
- تجربه
- ترشی ها ، شور ها
- چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها
- حساسیت های غذایی و آلرژی
- حلیم ها
- خامه ها ، پنیرها ولبنیات
- خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها
- خوراکها
- خورشتها
- دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی
- دانش تغذیه – وعده غذایی
- دستهبندی نشده
- دلمه ،کوکو، رولت
- ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها
- سس ها و سالاد ها
- سلامتی و رژیم غذایی-بهداشت و سلامت تغذیه
- شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها
- غذا ها ی گیاهی
- غذاهای بین المللی
- غذاهای بین الملی
- غذاهای دریایی
- غذاهای سریع
- غذاهای سنتی و محلی ایران
- غذاهای گوشتی
- غذای گیاهخواران
- کباب ها
- کتلت ، شامی هاو ناگت ها
- کوفته ها
- کیک ها و شیرینی ها
- ماکارونی ، اسپاگتی
- مقالات،
- مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری
- میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت
- نوشیدنی ها
- ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی
کاربرحاضر
سخن طلایی
“«بدبخت اگر مسجد آدینه بسازد/ یا طاق فرود آید، یا قبله کج آید.
خوشبخت اگر خار بكارد / از بخت خوشش لاله وريحانه در آيد .”