غذاهای معروف انگلیسی

هر کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و فرهنگی با توجه به ذائقه مردمان، غذاهای ویژه و مخصوصی دارد که امروزه با توجه به امکانات خوب ارتباطی، برخی از غذاهای خوشمزه و معروف کشورها در رستورانهای کشورهای دیگر نیز سرو می شود. انگلستان از جمله کشورهایی است که قدمت تاریخی دارد و منو غذاهای انگلیسی  از منوهای پرطرفدار در دنیا می باشد. با بعضی از غذاهی معروف انگلیسی آشنا می شویم:

۱- صبحانه انگلیسی

تاریخچه این صبحانه به قرن ۱۳ میلادی برمی گردد. طبق یک سنت قدیمی در انگلستان، انگلیسی ها با صبحانه خوشمزه ای از مهمانان خود پذیرایی می کردند. این صبحانه کامل شامل تخم مرغ نیمرو، بیکن، لوبیای پخته، سوسیس، قارچ ، گوجه فرنگی و نان تست می باشد که همراه چای یا قهوه سرو  می شود. صبحانه انگلیسی از صبحانه های پرطرفدار در بیشتر رستورانهای دنیا است.

۲- فیش اند چیبس( Fish and Chips)

فیش اند چیبس یک غذای بسیار خوشمزه است که با فرمول خاص مردم انگلیس تهیه می شود. یک بار امتحان کنید از طرفداران این غذا خواهید شد. برای تهیه این غذا ماهی cod , haddock ,huss و یا ماهی plaice را در خمیر ویژه ای می خوابانند و بعد در روغن زیاد سرخ می کنند و با سیب زمینی سرخ شده و در کنار پوره نخود فرنگی میل می کنند.

 

۳- رست بیف (Roast Beef)

گوشت گوساله را به مدت دو ساعت در فر می پزند و در کنار پودینگ یورکشایر و همراه با سبزیجات و سس گروی سرو می کنند.

این غذا که همراه پودینگ یورکشایر، سبزیجات و سس سرو می شود به کباب یکشنبه Sunday Roast هم معروف است. این غذا ناهار سنتی مردم انگستان در روز یکشنبه است.

 

Sunday Roast

 

۴- پودینگ یورکشایر(Yorkshire Pudding)

این پودینگ که از آرد، تخم مرغ، شیر و کره با فرمولاسیون خاصی تهیه می شود در کنار غذای اصلی یا بعنوان پیش غذا خورده می شود.

 

۴- Toad in the hole

ترجمه اسم این غذا می شود وزغ در چاله.سوسیس آغشته به  خمیر می شود و بعد آن را در فر می پزند.

 

۵- شفرد پای (Shepher’s pie) یا کاتیج پای(Cottage pie)

این غذا از  گوشت چرخ شده و سبزیجات همراه با پوره سیب زمینی درست شده است.

 

۶-Bangers and Mush (بنگرز اند ماش)

بنگر اسم یک نوع سوسیس است که در این غذا همراه با پوره سیب زمینی سرو می شود.

 

۷- Black pudding (بلک پودینگ)

بلک پودینگ شکل سوسیس است اما از خون خشک و چربی خوک درست شده و معمولا برای صبحانه خورده می شود.

 

 

۸- استیک و پای لوبیا(Steak and kidney pie)

یک پای سنتی انگلیسی است گوشت گوساله، لوبیا ،پیاز سرخ شده و سس گروی درون خمیری قرار داده شده و پخته می شود.

۹-ploughman’s lunch(پلامِنز لانچ) یا نان و پنیر انگلیسی

اساس این غذا از نان و پنیر و ترشی پیاز و ترشیجات دیگر و سالاد درست شده است اما می توانند در کنار آن تخم مرغ یا کالباس یا میوه جات هم بگذارند. بفرمائید نون و پنیر انگلیسی:

 

 

۱۰- lancashire hotpot( لنکشایر هات پات)

یک ظرف سفالی که درون آن مخلوطی از گوشت گوسفندرو سبزیجات قراردارد و رویش برش های حلقه ای نازک سیب زمینی قرار گرفته است.

 

منابع:سیبوتا

Project Britain

Twin English Center

Only in Britain

این نوشته در غذاهای بین المللی, غذاهای بین الملی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *