طرز تهیه پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان

  1. مواد موردنیاز برای تهیه پوره سیب زمینی با کره، سیر و پنیر پارمزان

    • ۱٫۵ کیلوگرم سیب زمینی ؛
    • ۱۸۵ گرم کره؛
    • ۴ حبه سیر له‌شده؛
    • نصف فنجان پنیر پارمزان؛
    • نمک به مقدار لازم؛
    • جعفری ساطوری‌شده؛
    • ۱ فنجان شیر (در صورت نیاز).

    ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و در اندازه‌های بزرگ خرد کنید. سیب زمینی ها را در آب و نمک ۲۰ دقیقه بپزید. مراقب باشید سیب زمینی ها له نشوند؛

  2. در یک تابه روی شعلۀ متوسط کره را آب کنید؛
  3. وقتی کره شروع به کف‌کردن کرد، سیر له‌شده را اضافه کنید و شعله را کم کنید. تا زمان تغییر رنگ سیر به قهوه‌ای مایل به طلایی، به هم‌زدن ادامه دهید (تشکیل تکه‌های قهوه‌ای در کف تابه طبیعی است)؛
  4. آب سیب زمینی ها را خارج کنید و آنها را در ظرفی بریزید؛
  5. نصف کره را روی سیب زمینی ها بریزید و مابقی کره را همراه با تکه‌های سیرِ برشته جدا نگه دارید؛
  6. به سیب زمینی ها پنیر پارمزان و شیر اضافه کنید و ترکیب را هم بزنید تا به حالت یکنواخت برسد. اگر می‌خواهید پوره سیب زمینی تان رقیق‌تر باشد، به آن شیر اضافه کنید؛
  7. طعم پوره‌تان را امتحان کنید و در صورت تمایل، مقداری نمک به آن اضافه کنید؛
  8. در نهایت، پوره را با مابقی کرۀ حرارت‌دیده، سیر، پنیر پارمزان و جعفری ساطوری‌شده سرو کنید.

۹. کیک پوره سیب زمینی پنیری، یک غذای خوشمزه با سیب زمینی

۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی - کیک پوره سیب زمینی راه خوبی برای مصرف باقی مانده پوره سیب زمینی است.

این غذا گزینه خوبی برای مصرف باقی‌مانده پوره سیب زمینی تان است.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک پوره سیب زمینی پنیری

  • ۳ عدد سیب زمینی بزرگ؛
  • ۱ عدد تخم‌مرغ؛
  • نصف فنجان پنیر چدار؛
  • ۲ حبه سیر خردشده؛
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک؛
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه؛
  • ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده؛
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.

طرز تهیه کیک پوره سیب زمینی پنیری

  1. ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و با مقداری کره و نمک یا سایر افزودنی‌های دلخواه‌تان به حالت پوره دربیاورید. آن را کمی در یخچال بگذارید تا گرمایشان از بین برود.
  2. یک تخم‌مرغ، پنیر چدار، پیازچه و سیر خردشده را به آن اضافه کنید.
  3. همه ترکیبات را باهم مخلوط و در اندازه‌های ۱۰۰گرمی جدا کنید.
  4. هر قسمت را با کمک دست گرد کنید، به‌طوری که قطر ۱٫۵اینچی (حدود ۴ سانتی‌متر) داشته باشند.
  5. روی هر قسمت را با نشاسته ذرت بپوشانید و در روغن سرخ‌کردنی سرخ کنید تا به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی تغییر کند و هر طرف آن کاملا ترد شود.
  6. کیک‌ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی‌شان خارج شود و سپس سرو کنید.

۱۰. سیب زمینی کبابی، یک غذای خوشمزه با سیب زمینی

۱۰ غذای خوشمزه با سیب زمینی - برای تهیه سیب زمینی کبابی به منقل با توری یا گاز گریل نیاز دارید.

برای تهیه سیب زمینی کبابی به منقل با توری یا سینی گریل فر نیاز دارید.

مواد موردنیاز برای تهیه سیب زمینی کبابی

  • ۴ عدد سیب زمینی بزرگ خردشده؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر سیر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه؛
  • نصف فنجان روغن‌زیتون فرابکر؛
  • ۲ قاشق غذاخوری سبزیجات خردشده.

طرز تهیه سیب زمینی کبابی

  1. ابتدا در یک ظرف آبِ در حال جوش سیب زمینی ها را ۵ تا ۷ دقیقه نیم‌پز و سپس آب ظرف را خارج کنید؛
  2. دمای شعله را در حالت متوسط روبه‌بالا قرار دهید. در یک کاسه بزرگ، پودر سیر، نمک، فلفل‌سیاه و روغن‌زیتون فرابکر را باهم مخلوط کنید. سطح سیب زمینی ها را با این ترکیب بپوشانید و سپس آنها را از کاسه خارج کنید و بگذارید روغن و سایر مواد در کاسه باقی بمانند؛
  3. سیب زمینی ها را روی شعله بپزید و کم‌کم بچرخانید تا همه قسمت‌های آنها به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیاید؛
  4. سبزیجات را نیز در ترکیب روغن بریزید و پس از پختن، در کنار سیب زمینی ها سرو کنید.
  5. سایت: چطور
این نوشته در پوره - با سیب زمینی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *