غذای نونی بدون گوشت

غذای نونی بدون گوشت نی نی سایت یه غذای نونی بدون گوشت انواع رژیم غذایی بدون گوشت کانال تلگرام غذاهای بدون گوشت

غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می گیرند. البته همین غذاهای نونی هم به دسته بندی های بسیار متنوعی تقسیم می شوند که از مهم ترین این دسته بندی ها دسته بندی غذاهای نونی بدون گوشت هست. خیلی از افراد علاقه ای به مصرف گوشت ندارند و خیلی ها هم با بیماری هایی دست و پنجه نرم می کنند که مصرف گوشت قرمز می تواند برایشان به شدت زیان بار باشد. در این مطلب مجموعه غذای نونی بدون گوشت را برای شما عزیزان جمع آوریم می کنیم، برای مشاهده آموزش هر غذایی که مایلید آنرا درست کنید، کافیست روی تصویر آن کلیک کنید تا به صفحه آموزش منتقل شوید.

طرز تهیه املت قارچ

طرز تهیه املت قارچ با رب و کالباس و پیاز و پنیر رژیمی و سیب زمینی و سوسیس و سیب زمینی و پنیر پیتزا xvc jidi hlgj rhv 

املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. املت قارچ به دو روش اصلی طبخ می شود، روش اول استفاده از گوشت یا مرغ در املت است و روش دوم که در این آموزش برای شما آماده کرده ایم املت قارچ گیاهی بدون گوشت یا مرغ است. در تهیه این املت خوشمزه معمولا از سبزیجات معطر استفاده می شود، ما در این دستور از پیازچه استفاده می کنیم، اما شما می توانید نسبت به ذائقه خود از انواع سبزیجات معطر استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

دستور پخت املت فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه املت فرانسوی رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کاملا نرم شود، سپس قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. و خوب تفت می دهیم.املت فرانسوی با پنیر , املت فرانسوی , طرز تهیه املت فرانسوی

مرحله دوم

تفت دادن را تا زمانی که آب اضافی قارچ ها تبخیر شود ادامه می دهیم، سپس سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای کمی تفت می دهیم تا به اندازه ای که تمایل داریم سرخ شوند

مرحله سوم

حالا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و خوب هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ با ادویه ها یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. سپس تخم مرغ را داخل تابه می ریزیم و تابه را به صورت دورانی کمی می چرخانیم تا تخم مرغ به صورت یکدست در تمام نقاط تابه پخش شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه تخم مرغ سرخ شد و حالت گرفت، ژامبون ها را نصف تخم مرغ می چینیم، سپس مخلوط سوسیس، فلفل دلمه ای و قارچ را روی ژامبون ها می ریزیم و در ادامه پنیرهای ورقه ای را روی مواد می چینیم و کمی آویشن روی مواد می پاشیم.

مرحله ششم

حالا نیم دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گرداینم و درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا پنیر املت به خوبی ذوب شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. اگر تابه بزرگ ندارید می توانید تخم مرغ را در دو مرحله یا حتی مراحل بیشتر درست کنید.

chishi.ir

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *