طرز تهیه چند غذای آلمانی لذیذ و ساده

در میان غذاهای پیچیده‌ی آلمانی، دستور پخت ۷ غذای آلمانی خوش طعم را در این مقاله برایتان فراهم کرده‌ایم که می‌توانید به‌ آسانی در خانه تهیه کنید.

هرکدام از بخش‌های آلمان غذاهای سنتی مخصوص به خود را دارند. برخی از غذاها هم در سراسر آلمان از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. این غذاهای خوشمزه بخش مهمی از فرهنگ آلمان را تشکیل می‌دهند و برای مردم کشور اهمیت زیادی دارند. غذاهای آلمانی عموما بسیار سنگین هستند. آلمانی‌ها تقریبا در تمام وعده‌های غذایی، حتی در وعده‌ی صبحانه گوشت مصرف می‌کنند. اما رسپی غذاهای آلمانی که در این مقاله برایتان آماده کرده‌ایم نه‌تنها خوشمزه هستند، بلکه آتهیه‌شان در منزل بسیار آسان است.

رسپی معروف ترین غذاهای آلمانی

طرز تهیه ۷ غذای آلمانی ساده

  • اشپتزل
  • مرغ سوخاری
  • شنیتزل
  • خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست
  • رولادن گوشت
  • ساوربرات
  • کاری ورست

دستور پخت ۷ غذای آلمانی

اشپتزل

اشپتزل (Spaetzle) یا دامپلینگ سنتی آلمانی یکی از غذاهای معروف این کشور است. این غذا بدون گوشت تهیه می‌شود اما می‌توانید چند تکه بیکن سرخ‌شده هم به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه اشپتزل

  • یک پیمانه آرد چندمنظوره
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • یک دوم قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی
  • کمی فلفل سفید
  • یک دوم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۳ و نیم لیتر آب داغ
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه و خردشده

دستور پخت اشپتزل آلمانی

رسپی اشپتزل

آرد، نمک، فلفل سفید و جوزهندی را با هم ترکیب کنید. تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید و سپس آن‌ها را به همراه شیر به‌تدریج به مواد خشک اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا یک ترکیب نرم به‌دست بیاید. خمیر را در یک اشپتزل‌ساز یا یک الک با سوراخ‌های بزرگ یا یک رنده‌ی فلزی فشار دهید. خمیر را کم‌کم به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید ۵ الی ۸ دقیقه خوب بپزد. سپس آن‌ها را آبکش کنید. اشپتزل‌ها را در کره یا مارگارین سرخ کنید. سپس روی آن را با جعفری خردشده تزئین کنید.

رسپی اشپتزل - غذای آلمانی

مرغ سوخاری

این مرغ سوخاری را معمولا می‌توانید در غذاخوری‌های کوچک، دکه‌های فروش غذا یا بیِرگارتِن‌ها (Biergarten) پیدا کنید. این غذا با سایددیش‌های مختلفی مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، اشپتزل یا سالاد سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک کوشر (یا نمک معمولی)
  • یک دوم قاشق چای‌خوری زیره‌ی سیاه
  • یک دوم قاشق چای‌خوری مریم گلی خشک
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری دانه‌ی رازیانه
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری بذر گشنیز
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری رزماری خشک‌شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ۲ قاشق چای‌خوری آرد چندمنظوره
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۲ کیلوگرم مرغ ( مرغ از طول برش داده شود)

مرغ سوخاری آلمانی

رسپی مرغ سوخاری

فر را روی ۲۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید. نمک کوشر، دانه‌های زیره، مریم‌گلی، رازیانه، گشنیز و رزماری را در یک آسیاب ادویه آسیاب کنید تا به صورت پودر در آیند. ادویه‌ی به‌دست آمده را در یک کاسه بریزید و پاپریکا، پودر سیر، آرد و پودر پیاز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست به‌دست آید.

مرغ را با دستمال حوله‌ای خشک کنید و نوک بال‌ها را به سمت عقب بدهید. ادویه را با یک فرچه بر روی مرغ بمالید تا سطح مرغ را به‌خوبی بپوشاند. زیر بال‌ها و پاها را کاملا به ادویه آغشته کنید. مرغ را در ظرف مخصوص فر قرار دهید. به خاطر داشته باشید که دو نیمه‌ی مرغ نباید به هم چسبیده باشند.

مرغ را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید. پس از یک ساعت، زمانی‌که دماسنج دمای ۷۴ درجه‌ی سانتی‌گراد را روی مرغ نشان داد، آن را از فر خارج کنید. پیش از برش دادن مرغ سوخاری ۱۰ دقیقه صبر کنید.

مرغ سوخاری - غذاهای لذیذ آلمانی

شنیتزل

شنیتزل (Schnitzel) یکی از غذاهای معروف آلمانی‌ به‌شمار می‌رود. طرز تهیه‌ی شنیتزل در خانواده‌های آلمانی از یک نسل به نسل دیگر منتقل شده است. این غذا با سالاد، پوره‌ی سیب‌زمین یا لیموترش سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شنیتزل

  • ۴ قطعه گوشت گوساله‌ی بدون استخوان یا سینه‌ی مرغ
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه آرد چندمنظوره
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ و زده‌ شده
  • یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو
  • یک پیمانه خرده نان یا آرد سوخاری
  • روغن گیاهی برای سرخ‌کردن

شنیتزل مرغ - غذای آلمانی

رسپی شنیتزل

چربی‌های اضافی را از گوشت‌ها جدا کنید. سپس آن‌ها را بین دو پلاستیک فریزر قرار دهید و خوب بکوبید تا ضخامت آن‌ها به ۳ سانتی‌متر برسد. گوشت‌های کوبیده‌شده را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. روی یک سطح صاف آرد بپاشید و در یک ظرف دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب‌لیمو مخلوط کنید. یک ظرف دیگر بردارید و خرده نان‌ها را در آن بریزید.

روغن گیاهی را در یک ماهی‌تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید. گوشت‌ها را در آرد بغلتانید و بلافاصله آن‌ها را در تخم‌مرغ فرو ببرید. سپس آن‌ها را در خرده‌نان بغلتانید تا سطح گوشت‌ها کاملا با نان پوشیده شود. گوشت‌ها را ۳ الی ۴ دقیقه در روغن داغ قرار دهید. اگر ماهی‌تابه‌ی شما کوچک است گوشت‌ها را یکی‌یکی در تابه قرار دهید.

پس از ۴ دقیقه گوشت‌ها را پشت‌ورو کنید و اجازه دهید ۳ الی ۴ دقیقه‌ی دیگر سرخ شوند. زمانی‌که شنیتزل‌ها قهوه‌‌ای و ترد شدند آن‌ها را از ماهی‌تابه خارج کنید و با لیموترش یا پوره‌ی سیب‌زمینی سرو کنید.

رسپی شنیتزل - غذای محبوب آلمانی

خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست

خوراک مرغ و کلم قرمز اکتُبِرفِست (Oktoberfest) یکی از غذاهای ساده‌‌ و خوشمزه‌ی آلمانی است. ترکیب کلم قرمز، مرغ و سرکه مزه‌ی جذابی به این غذا می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست

  • ۴ اسلایس بیکن
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن به دست آمده از بیکن سرخ‌شده
  • یک چهارم پیمانه آرد چند منظوره
  • یک دوم قاشق چای‌خوری نمک کوشر (یا نمک معمولی)
  • یک دوم قشق چای‌خوری پاپریکا
  • یک کیلوگرم ران مرغ بدون پوست
  • یک عدد پیاز قرمز خردشده
  • یک عدد سیب بزرگ و خردشده
  • یک سر کلم قرمز خردشده
  • یک دوم پیمانه سرکه
  • یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای
  • یک دوم قاشق چای‌خوری دارچین

رسپی خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست

رسپی خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست

فر را روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید. یک ماهی‌تابه‌ی چدنی را روی حرارت متوسط قرار دهید و بیکن‌ها را داخل آن سرخ کنید. پس از ۱۰ دقیقه، زمانی‌که بیکن‌ها قهوه‌ای ‌رنگ شدند آن‌ها را از ماهی‌تابه خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید. روغن بیکن‌ها را نگه دارید تا بعدا از آن استفاده کنید.

آرد، نمک کوشر و پاپریکا را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. ران‌های مرغ را در مخلوط بغلتانید و آن‌ها را در روغن بیکن‌ها با حرارت ملایم سرخ کنید. هر طرف مرغ‌ها را به مدت ۵ دقیقه تا زمانی‌که قهوه‌ای رنگ شوند سرخ کنید. یک قاشق غذاخوری از روغن بیکن را نگه دارید و بقیه‌ی آن را خالی کنید.

پیاز و سیب را به مدت ۵ دقیقه، تا زمانی‌که پیازها شفاف و سیب‌ها نرم شوند، تفت دهید. کلم قرمز و بیکن‌ها را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. کمی نمک کوشر روی مواد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. پس از ۵ تا ۸ دقیقه، زمانی‌که کلم‌ها نرم شدند آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

سرکه را داخل ماهی‌تابه بریزید. شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. ترکیب کلم را به این مواد اضافه کنید و ۱۰ دقیقه، تا زمان غلیظ شدن سس صبر کنید. هرازگاهی سس را هم بزنید. ران‌های مرغ را روی کلم‌ها بگذارید. غذا را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه در فر پخته شود.

خوراک مرغ و کلم قرمز اکتبرفست آلمانی

رولادن گوشت

یکی دیگر از غذاهای سنتی آلمان رولادن گوشت (Beef Rouladen) است. این غذا در آلمان از محبوبیت زیادی برخوردار است و معمولا با دامپلینگ سیب‌زمینی و کلم قرمز سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه رولادن گوشت

  • یک چهارم پیمانه سس خردل
  • ۸ تکه گوشت استیک
  • یک دوم پیمانه پیاز خردشده
  • ۲ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۸ اسلایس بیکن
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • یک قوطی آب گوشت
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت
  • ۱ پیمانه آب گرم
  • یک چهارم پیمانه خامه ترش

رولادن گوشت - غذای آلمانی

رسپی رولادن گوشت

گوشت‌ها را بکوبید تا به ضخامت ۳ سانتی‌متر برسند. هر دو طرف گوشت‌ها را با یک دوم قاشق غذاخوری خردل مزه‌دار کنید. پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را روی گوشت‌ها بپاشید. روی هرکدام از گوشت‌ها یک اسلایس بیکن بگذارید. استیک‌ها را به شکل رول در بیاورید و با یک خلال دندان آن‌ها را محکم کنید.

یک ماهی‌تابه را روی شعله‌ی ملایم قرار دهید و روغن کانولا را در آن داغ کنید. گوشت‌ها را تا زمانی‌که قهوه‌ای رنگ شوند در روغن سرخ کنید. آب گوشت و آب را به ماهی‌تابه اضافه کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و درب ماهی‌تابه را بگذارید تا گوشت‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بجوشند.

رول‌های گوشت را از ماهی‌تابه خارج کنید. آب گوشت را صاف کنید و مایع را به ماهی‌تابه برگردانید. نشاسته‌ی ذرت و یک پیمانه‌ آب را با هم مخلوط و آن را به ماهی‌تابه اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه، تا زمانی‌که سس غلیظ شود، هم بزنید. خامه‌ی ترش را به این ترکیب اضافه کنید و رول‌ها را به سس بازگردانید. این غذا را باید بلافاصله سرو کنید.

رسپی رولادن گوشت

ساوربراتن

ساوِربراتن (Sauerbraten) به شکل‌های مختلفی در آلمان تهیه می‌شود و یکی از غذاهای قدیمی و سنتی این کشور به‌شمار می‌رود. این غذا معمولا با دامپلینگ سیب‌زمینی سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ساوربراتن

  • یک و نیم کیلوگرم گوشت بالای ران گاو
  • ۲ عدد پیاز بزرگ و خردشده
  • یک پیمانه سرکه
  • یک پیمانه آب
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • ۱۰ حبه سیر
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۱۰ عدد شیرینی زنجبیلی خردشده

ساوربراتن - معروفترین غذاهای آلمانی

رسپی ساوربراتن

گوشت، پیاز، سرکه، آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، شکر، سیر و برگ بو را در یک قابلمه‌ی بزرگ قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ الی ۳ روز بگذارید در یخچال بماند. هر روز گوشت را در مواد بغلتانید. پس از روز سوم گوشت را از مواد خارج کنید و با یک دستمال حوله‌ای آن را خشک کنید. مواد داخل قابلمه را نگه دارید.

در یک کاسه‌ی بزرگ آرد را با نمک و فلفل ترکیب کنید. سپس این ترکیب را روی گوشت بپاشید. روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه، تا زمانی‌که قهوه‌ای رنگ شود سرخ کنید. مواد داخل قابلمه را که از قبل نگه داشته بودید روی گوشت بریزید. روی آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید گوشت به مدت ۳ و نیم الی ۴ ساعت پخته شود. سپس گوشت را از قابلمه خارج کنید و روی یک سینی بگذارید و برش دهید.

مایع داخل قابلمه را صاف کنید و آن را روی شعله‌ی ملایم قرار دهید. خرده کوکی‌ها را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سس کاملا غلیظ شود. سپس سس را روی گوشت بریزید و سرو کنید.

رسپی ساوربراتن - غدای آلمانی

کاری ورست یا سوسیس کاری

کاری‌ورست (Currywurst) یا سوسیس کاری یک فست‌فود محبوب در آلمان به‌شمار می‌رود. این غذا بسیار سریع آماده می‌شود و طرز تهیه‌ی آن بسیار آسان است.

مواد لازم برای تهیه کاری ورست

  • ۴۰۰ گرم سس گوجه‌فرنگی
  • ۱ کیلوگرم سوسیس گوشت
  • ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی
  • یک دوم قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • کمی پاپریکا و پودر کاری برای طعم و مزه

طرز تهیه سوسیس کاری

رسپی کاری ورست

فر را روی برنامه‌ی گریل تنظیم کنید. سس گوجه‌فرنگی را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید. سپس سس چیلی، پودر پیاز، شکر و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد خوب پخته شوند. زمانی‌که مایع شما جوش آمد، حرارت را کم و ۵ دقیقه‌ی دیگر صبر کنید.رسپی سوسیس کاری (کاری ورست)

هر طرف سوسیس‌ها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در فر گریل کنید تا مغزپخت شوند. سپس آن‌ها را به ضخامت ۳ سانتی‌متر برش بزنید. سس گوجه‌فرنگی را روی سوسیس‌ها بریزید و کمی پاپریکا و کاری روی آن‌ها بپاشید. می‌توانید این غذا را در کنار سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

www.eavar.com

 

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *