درباره من
با درود، من یک خانم آموزگار متاهل وباز نشسته ام، وقت آزادم رابه شنا، پیاده روی، زبان، موسیقی، جستجو دراینترنت و ... پر می کنم. مدتی است که با تشویق خانواده ام وبلاگی را راه اندازی کرده ام و مطالب و تجربیاتم را بطور روزانه یا هفتگی در وبلاگم می گذارم. امیدوارم مورد پسند شما عزیزان واقع شود، چون بسیار دوست دارم که هرلحظه بر معلوماتم بیفزایم وتجربیاتم را در اختیار دوستان قرار دهم. باشد که مثمر ثمر افتد و از معلومات و تجربه های آنها هم استفاده کنم. می خواهم عمرم را به بطالت نگذرانم. شاید که بتوانم مفید فایده باشم. من فکر می کنم که انسان، هیچوقت از موفقیت سیر نمی شود.
امیدوارم که من هم در کارم موفق شوم البته با همراهی و لطف شما عزیزان
امیدوارم قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیا باشد.
آدینه
21 دی ماه 1389مطالب
استفاده از مطالب این سایت با ذکر نام منبع مجاز می باشددستهها
- آبگوشتها و اشکنه ها
- آش ها و حبوبات و سوپ ها
- اخبار تغذیه
- ادویه ها
- انواع بیماری ها و مشکلات پزشکی
- بیماریها
- پوره – با سیب زمینی
- تجربه
- ترشی ها ، شور ها
- چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها
- حساسیت های غذایی و آلرژی
- حلیم ها
- خامه ها ، پنیرها ولبنیات
- خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها
- خوراکها
- خورشتها
- دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی
- دانش تغذیه – وعده غذایی
- دستهبندی نشده
- دلمه ،کوکو، رولت
- ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها
- سس ها و سالاد ها
- سلامتی و رژیم غذایی-بهداشت و سلامت تغذیه
- شیرینی ها ،پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها
- غذا ها ی گیاهی
- غذاهای بین المللی
- غذاهای بین الملی
- غذاهای دریایی
- غذاهای سریع
- غذاهای سنتی و محلی ایران
- غذاهای گوشتی
- غذای گیاهخواران
- کباب ها
- کتلت ، شامی هاو ناگت ها
- کوفته ها
- کیک ها و شیرینی ها
- ماکارونی ، اسپاگتی
- مقالات،
- مهارتهای زندگی، فوت و فن خانه داری
- میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت
- نوشیدنی ها
- ورزش و تناسب اندام، تقویت عضلات و اندامها برای حفظ سلامتی و زیبایی
کاربرحاضر
سخن طلایی
“به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ... که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.”
بایگانی ماهیانه: سپتامبر 2021
بهترین روش طرز تهیه سکنجبین با عسل +همه نکات مهم
بهترین روش طرز تهیه سکنجبین با عسل +همه نکات مهم سعید حیدری سکنجبین معرب واژه پارسی سکنگبین است، ایـن واژه از دو کلمه «سک» به معنای سرکه و «انگبین» بـه معنای شهد یا عسل ترکیب شده که نشان دهنده نـوع … ادامهی خواندن
منتشرشده در نوشیدنی ها
دیدگاهتان را بنویسید:
کتلت سویا
این کتلت برای گیاهخوارانی که گوشت نمیخورند، غذای مناسبی است. کتلت سویا با سُس کچاپ سرو میشود. مواد لازم سویای ریز ۳۰۰ گرم هویج فرنگی ۲ عدد، ریز رنده شده پیاز کوچک یک … ادامهی خواندن
منتشرشده در غذا ها ی گیاهی
دیدگاهتان را بنویسید:
کتلت گیاهی
این کتلت، گوشت ندارد و برای گیاهخواران و یا افرادی که باید در مصرف گوشت احتیاط کنند، مفید است. مواد لازم برای ۵ نفر سیب زمینی سه عدد متوسط لوبیا قرمز یک پیمانه بلغور گندم یا جو یک دوم … ادامهی خواندن
منتشرشده در غذا ها ی گیاهی
دیدگاهتان را بنویسید:
طرز تهیه چند غذای آلمانی لذیذ و ساده
در میان غذاهای پیچیدهی آلمانی، دستور پخت ۷ غذای آلمانی خوش طعم را در این مقاله برایتان فراهم کردهایم که میتوانید به آسانی در خانه تهیه کنید. هرکدام از بخشهای آلمان غذاهای سنتی مخصوص به خود را دارند. برخی از … ادامهی خواندن
منتشرشده در غذاهای بین المللی
دیدگاهتان را بنویسید: