طرز پخت غذای گیلانی مرغانه پلا خوشمزه

برنداغ داغ طرز تهیه مرغانه پلا    مرغانه پلا یکی از غذا های خوشمزه مازندران و گیلان هست توصیه می کنیم این غذای محلی را به هیچ وجه از دست ندهید   n

آکاایران: طرز طبخ غذای گیلانی مرغانه پلا خوشمزه

آکاایران: طرز تهیه مرغانه پلا

مرغانه پلا یکی از غذا های خوشمزه مازندران و گیلان هست توصیه می کنیم این غذای محلی را به هیچ وجه از دست ندهید .

تنوع خوراکی رشتیها و تضاد آن با عراقیها یعنی مردم داخل یا فلات ایران، اساس نیرومندی برای انعکاس تفاوتها هست. مردم گیلان عاشق برنج که بطور سنتی با هر سه وعده اصلی خوراکی میل میشود.

غذای گیلانی مرغانه پلا

برنج نصف پیمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به میزان لازم
پنیر ۵۰ گرم «لیقوان یا تبریزی»کر
 کره

آموزش غذای گیلانی مرغانه پلا

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و بعد از طبخ رنده کنید.اندکی مغز گردو را در حدود ۵عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید.برنج را با اندکی نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد متداول ان را طبخ کنید.بعد از طبخ برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده آمیخته کرده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

نکات

۱»این غذا جزو غذا های محلی گیلان هست.
۲»اگرمایلید  به موادتان اندکی نعنا خشک هم افزون کنید.
۳»این غذا را هم به صورت غذای اصلی و هم پیش غذا و هم میان وعده می توانید میل کنید.

نکته کدبانو:(شما می توانید از برنج سفید ی که از روز قبل مانده هم استفاده کنید ابتدا گرم کرده بعد مواد بالا را با آن مخلوط کنید  البته برنج باید کته باشد و یکم چسبنده  اگر می خواهید حالت توپ در آورید کمی نرم تر از حد متداول ان را طبخ کنید).

.  بهتر است داغ داغ میل کنید حتما به یکبار امتحانش می ارزد  البته من  افزودن نعناع را  پیشنهاد نمی کنم  بسته به میل شماست .نوش جانتان.

توضیح :مرغانه همان تخم مرغ است و پلا همان برنج کته.امیدوارم بپزید و لذتش را ببرید .
این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *