- مناسب برای ۲ نفر
- زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
- زمان پخت : ۲۰ دقیقه
- ۳۵ دقیقه
- ۱۸۲ کالری
این سوپ فوقالعاده سالم، بروکلی و کلم کیل را با زنجبیل، گشنیز و زردچوبه ترکیب می کند تا یک ناهار کم چرب و سرشار از مواد مغذی برای شما آماده سازد.
مواد لازم
- زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
- زمان پخت : ۲۰ دقیقه
- ۳۵ دقیقه
-
استاک سبزیجات۵۰۰ میلی لیتر
-
روغن آفتابگردان۱ قاشق غذاخوری
-
سیر خردشده۲ حبه
-
زنجبیل خردشده۱ قطعه کوچک
-
گشنیز آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری
-
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
-
نمکمقداری
-
کدوسبز، درشت خردشده۲۰۰ گرم
-
بروکلی۸۵ گرم
-
کلم کیل خردشه۱۰۰ گرم
-
لیموترش (آب و رندهی پوست)یک عدد
-
جعفری، درشت خردشدهیک دستهی کوچک
مراحل پخت
- ۱روغن را در یک قابلمه گرم کنید و سیر، زنجبیل، گشنیز، زردچوبه و نمک را اضافه نمایید. آنها را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و سپس ۳ قاشق غذاخوری آب به آنها اضافه کنید تا کمی مرطوبتر شوند.
- ۲کدو سبز را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا با ادویهها پوشیده شود و ۳ دقیقهی دیگر بپزید. ۴۰۰ میلی لیتر استاک را اضافه کرده و بگذارید ۳ دقیقه آهسته بجوشد.
- ۳بروکلی، کلم کیل و آب لیمو را با بقیهی استاک اضافه کنید. بگذارید ۳ تا ۴ دقیقهی دیگر بجوشد تا زمانی که همهی سبزیجات نرم شوند.
- ۴شعله را خاموش کنید و جعفری خردشده را اضافه نمایید. همه مواد را در مخلوطکن بریزید و با سرعت بالا مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شود. این سوپ، یک رنگ سبز زیبا با نقاط تیرهای که کلم کیل هستند، خواهد داشت. آن را با پوست لیمو و جعفری تزئین کنید.
- راستینه