رابطه ی زنجبیل و فشار خون

درمان فشار خون با زنجبیل و دارچین ممکن میشود. زنجبیل شامل ترکیبات فعالی نظیر روغن های فرار و ترکیبات حاوی فنول مثل گینجرول و شوگاول است. در این مطلب تاثیر زنجبیل و همچنین دارچین بر فشار خون را بررسی می‌کنیم.

 

گینجرول ترکیب اصلی زنجبیل است که برای درمان بیماری هایی نظیر فشار خون ، آرتروز و تومورهای سرطانی مفید است. شوگاول اثر بسیار مفیدی در درمان سرفه دارد. ترکیب دو ماده ی گینجرول و شوگاول برای کاهش فشار خون مفید است. زنجبیل محرک ملایمی است و به همین علت برای ارتقای جریان خون بسیار سودمند است. از دیگر فواید زنجبیل می توان اثر آن در کاهش قند خون اشاره کرد.

زنجبیل برای فشار خون

زنجبیل برای فشار خون

مطالعات زیادی بر روی خواص زنجبیل و فشار خون انجام شده است که ثابت می کند زنجبیل می تواند فشار خون بالا را درمان کند. برخی از مطالعات انجام شده عبارتند از:

توجه: مصرف زیاد زنجبیل برای کسانی که فشار خون بالایی دارند خطرناک است. افراد مبتلا به فشار خون بالا که داروهای مسدودکننده کانال کلسیم را مصرف می‌کنند، باید در میزان مصرف زنجبیل احتیاط کنند.

۱-دانشگاه لورین (llorin)

دانشگاه لورین نیجریه به نتایج قابل توجهی دست یافت که خواص زنجبیل را در درمان فشار خون تایید می کند. این مطالعه بر روی ۲۲ مرد و ۳۸ زن انجام شد. این افراد به ۳ گروه ۲۰ نفر تقسیم شدند.

یکی از این گروه ها مسئول نظارت بر دو گروه دیگر شدند. گروه نظارتی تنها مجبور به مصرف آب ساده بودند، درحالیکه دو گروه دیگر از پودر زنجبیل استفاده می کردند.

فشار خون سیستولیک (systolic)، فشار خون دیاستولیک (diastolic) و ضربان قلب این گروه ها اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش ها شگفت آور بود:

۲ ساعت پس از مصرف پودر زنجبیل، محققین کاهش محسوسی را در نتایج آزمایش ها دیدند.

۲- انتشارات دانشگاه ماین

اثر سدیم در افزایش فشار خون تایید شده است. یکی از تحقیقات چاپ شده توسط دانشگاه ماین، زنجبیل را در لیست موادی که کمترین سدیم را دارند قرار داده است. به همین علت می توان زنجبیل را برای کاهش فشار خون مفید دانست.

زنجبیل ادویه ای محبوب در غذاهای هندی و آسیایی است. ریشه ی ضخیم این گیاه دارویی طعمی تند و تیز دارد که طعم و عطری خاص به غذاهایی نظیر خورشت کاری، سوپ های آسیایی و غذاهای سرخ کردنی می دهد.

زنجبیل همچنین برای سلامتی مفید است. ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه برای کاهش فشار خون مفید است. برای کاهش فشار خون با زنجبیل، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

شما نباید تنها از زنجبیل برای بهبود فشار خون بالا استفاده کنید چون زنجبیل جای درمان های پزشکی را نمی گیرد.

چای زنجبیل

۳- کاهش کلسترول

ترکیبات موجود در زنجبیل ممکن است باعث کاهش کلسترول خون و چربی کم چگال (LDL) شود که این نوع چربی سبب بیماری های قلبی عروقی می شود.

کلسترول و LDL بر روی دیواره ی رگ های خونی و سرخ رگ ها رسوب می کند. این رسوبات منجربه انسداد رگ و در نهایت باعث افزایش فشار خون در رگ های خونی و سرخرگ ها می شود. همچنین این رسوبات باعث کاهش خاصیت کشسانی سرخرگ ها می شود.

۴-کاهش انعقاد خون

زنجبیل همچنین با جلوگیری از انعقاد خون در سرخرگ ها و رگ های خونی باعث کاهش فشار خون می شود. انعقاد خون از جریان خون در سیستم گردش خون جلوگیری کرده و محدود کننده ی مسیر جریان خون است. با جلوگیری از انعقاد خون، زنجبیل از حملات قلبی عروقی جلوگیری می کند.

عوارض زنجبیل

زنجبیل هنگام مصرف به میزان کم می‌تواند عوارض جانبی کمی دارشته باشد از جمله:

  • ایجاد گاز
  • سوزش سر دل
  • حساسیت معده
  • سوزش دهان

در صورت مصرف در دوزهای بالاتر ، علائم ذکر شده در بالا شانس بیشتری برای تجلی خود دارند. در این حالت ، دوزهای بالاتر به معنای مصرف بیش از پنج گرم در روز است.

ایجاد خارش

این امر به ویژه در هنگام تماس زنجبیل با پوست صادق است.

کاهش سطح گلوکز خون

این مشکل به ویژه برای افراد دیابتی خطرناک است. به همین دلیل ، آنها باید در مصرف زیاد زنجبیل احتیاط کنند. زنجبیل هنگامی که با داروهای موجود ترکیب شود، می تواند سطح قند خون را واقعا کم کند.

مضرات زنجبیل برای فشار خون

مصرف زیاد زنجبیل برای کسانی که فشار خون بالایی دارند خطرناک است. افراد مبتلا به فشار خون بالا که داروهای مسدودکننده کانال کلسیم را مصرف می‌کنند، باید در میزان مصرف زنجبیل احتیاط کنند.

خواص دارچین برای فشار خون

خواص دارچین برای فشار خون

در این قسمت اثر دارچین بر فشار خون را بررسی می‌کنیم:

دارچین فشار خون را بالا میبرد یا پایین؟

تاثیر دارچین بر فشار خون بسیار خوب است. دارچین ادویه معطر و خوش طعمی است که می‌توند به کاهش فشار خون کمک کند. برای استفاده از دارچین می‌توانید از چوب دارچین، پودر، عصاره و چای دارچین بهره ببرید. اگرچه ممکن است استفاده روزانه از دارچین در رژیم غذایی تا حدودی مشکل به نظر برسد، اما مصرف دارچین میتواند تاثیر به سزایی در کاهش فشار خون شما داشته باشد.

می توانید با اضافه کردن پودر دارچین روی غلات صبحانه ، جو دوسر و حتی در قهوه، دارچین بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید. در هنگام صرف شام ، دارچین طعم و مزه غذا را تقویت می کند.

چگونگی تاثیر دارچین بر فشار خون

دارچین حاوی چندین ماده منحصر به فرد مانند سینامالدئید و اتیل سینامات است که چندین عمل مختلف برای کاهش فشار خون دارند. عصاره دارچین باعث بهبود خاصیت ارتجاعی رگهای خونی شده و اتساع رگهای خونی را از طریق مکانیسم های مربوط به اکسید نیتریک ، فعال سازی کانال های پتاسیم در عضلات صاف و با بهبود جریان کلسیم داخل و خارج از سلول ها ترویج می کند. دارچین همچنین با اثر داروی خفیف ادرار آور باعث کاهش فشار خون می شود که باعث کاهش مقدار سدیم و مایع در گردش خون می شود.

میزان مجاز مصرف دارچین

برای کاهش فشار خون ، به نظر می رسد که دوزهای نسبتاً کمی از ۸۵ میلی گرم دارچین خام در روز همان تأثیر را با دوزهای بالاتر دارچین ۵۰۰mg در روز دارند.

توجه کنید که برخی مکمل های دارچین حاوی عصاره غلیظ‌تری از دارچین هستند به طوری که مقدار کمتری مورد نیاز است ، به عنوان مثال غلظت ۵:۱ به این معنی است که عصاره دارچین ۲۰۰ میلی گرم معادل دارچین خام ۱۰۰۰ میلی گرم است. بنابراین برچسب‌ها را به دقت بخوانید و میزان زیادی از دارچین را مصرف نکنید، مگر تحت توصیه پزشکی و نظارت.

توجه: اگر مبتلا به دیابت هستید ، همیشه هنگام مصرف مکمل، مراقب قند خون خود باشید. ابتدا با پزشک خود مشورت کنید و اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم می توانید داروهای خود را کم و زیاد کنید.
http://kadbanu.ir

 

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *