بایگانی ماهیانه: مارس 2015

آشنایی با روش تهیه بیف‌استراگانف

   تابه‌حال تاریخچه بیف‌استراگانف – این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است – را شنیده‌اید؟ این‌طوری که می‌گویند در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا آشپزی به نام الکساندر استراگانف، خوراک خوشمزه‌ای … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در غذاهای بین المللی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

آشنایی با روش تهیه میگو‌ پلو اسپانیایی

میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ می‌شود ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها, غذاهای بین المللی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

چهار شنبه سوری

‫ترانه چهارشنبه سوری-Firooz Sabri- 4 shanbeh soori song … ▶ ۵:۰۹ همه ی لحظات زندگی تان به شادی و عشق و امید. چهارشنبه  سوری مبارک . سردی من از تو و دلگرمی تو از من. توصیه میکنم گوش کنید قشنگه . … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دسته‌بندی نشده | دیدگاه‌تان را بنویسید:

چهار شنبه سوری

آخرین سه شنبه سال خورشیدی را با بر افروختن آتش و پریدن از روی آن به استقبال نوروز می رویم سرخی تو از من ، زردی من از تو جشن باستانی چهارشنبه سوری مبارک Read Mode

منتشرشده در دسته‌بندی نشده | دیدگاه‌تان را بنویسید:

مطلبی شگفت انگیز و معجزه آسا با روغن مالی کف پاها،حتما بخوانید

شاید به گوش خیلی ها نا آشنا و عجیب باشد اما این کاملا واقعیت دارد. سبب اصلی بسیاری از بیماری ها خشکی کف پا است که با روغن مالی رفع می شود. هر شب کف پاها را با روغن زیتون،کنجد … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

موسسه تحصیلات عالی استقامت

نوشیدن آب گرم با معده خالی .موضوع مهم. ایکاش بتوانم این مطالب را به همه ان سانها برسانم که چیزی گرانتر از سلامتی جسمها نیست. یکی از متخصصین قلب میگوید اگر هر کسی که این نامه بدستش میرسد به کسانی … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دسته‌بندی نشده | دیدگاه‌تان را بنویسید:

فواید گل گاو زبان

 گیاهشناسی گاوزبان گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر می‌رسد ساقه آن شیاردار و خاردار می‌باشد. برگ‌های این گیاه ساده و پوشیده از تارهای خشن است. گلهای آن به رنگ آبی، سفید و بنفش می‌باشد … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

شعرمادر

از ( ایرج میرزا): گویند مرا چو زاد مادر پستان به دهان گرفتن آموخت شبها بر گاهواره من بیدار نشست و خفتن آموخت دستم بگرفت و پا به پا برد تا شیوه راه رفتن آموخت یک حرف و دو حرف … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در تجربه | دیدگاه‌تان را بنویسید:

روغن بادام و نکات مربوط به آن

روغن بادام را از انواع دانه ی بادام تهیه می‌ کنند. این روغن همان اولئات گلیسرول است که بوی ملایمی داشته و مزه آجیل می‌ دهد. این روغن در الکل نامحلول است، اما در کلروفرم یا اتر کاملا حل می … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

کلم خام نخورید هشدارمهم:

محققان آمریکایی در فلوریدا با ارائه چند نکته مهم درباره پخت‌ و پز برخی مواد غذایی ه شدار دادند خوردن کلم خام منجر به چندین نوع بیماری مخل سلامت بدن می‌شود. کلم باید به صورت پخته مصرف شود. کلم پیچ … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی, غذا ها ی گیاهی | دیدگاه‌تان را بنویسید: