بایگانی ماهیانه: می 2015

خاصیت های باور نکردنی پیاز

خوردن پیاز خام به همراه غذا ، مخصوصا برنج. پیاز برای هضم غذا بسیار مفید است و بدن را قوی میکند. برای همین سعی کنید حتما در غذا های دیر هضم از این گیاه استفاده کنید. پیاز خاصیت ضد باکتری … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در اخبار تغذیه, خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

((((((خواص استثنائی چای سبز))))))

بیشتر مردم فکر می کنند چای سبز فقط برای سلامتی مفید است.با اینکه به شما در کاهش وزن و بهبود متابولیسم بدن کمک میکند , شما باید در مورد فوایدی که برای پوست و مو شما دارد نیز مطالعه کنید … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | ۲ دیدگاه

روشی ساده برای از بین بردن لک و جوش پوست

طب روم: پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های صورت گرفته نشان داده است که لکه های قهوه ای که بر اثر تابش آفتاب پس از سی سالگی روی پوست پدیدار می شوند، با استفاده از آب پیاز به … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

فواید و خواص درمانی ریحان:

ریحان گیاهی معطر و بادشکن است. اگر چه بیشتر به عنوان سبزی خوردن یا طعم دهنده به غذا، مورد استفاده قرار می گیرد ولی خواص درمانی خاصی هم دارد که از آن جمله : ۱) ریحان آرامش دهنده ی اعصاب … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

آیا میدانید که:

ایا میدانید خوردن اسفناج موجب تقویت عضلات میشود. ایا میدانید تمبر هندی دل به هم خوردگی و تهوع را برطرف میکند ایا میدانید زیاده روی در مصرف اب انگور ایجاد سنگ کلیه میکند ایا میدانید اناناس بسیاری از خاصیتهای خود … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, غذا ها ی گیاهی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

حبوبات

یک نکته ازیه دکتر میکروبیولوژی میخوام بگم شاید نشنیده باشین. یه روز ازم پرسید تو میدونی چرا باید حبوبات وغلات را حداقل ۱۲ ساعت خیس شوند و چند مرتبه آبش را عوض کرد؟ گفتم برای نفخش. گفت این یه دلیلشه.اما … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دسته‌بندی نشده | دیدگاه‌تان را بنویسید:

زندگی

“زندگی” معلم است… یک معلم فوق العاده… … “زندگی” به تو می آموزد که شتاب نکنی… می آموزد وقتی چیزهایی را که می خواهی به آن ها برسی، دریافت می کنی، می بینی آن قدر هم که فکر می کرده … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

: کهیر چیست؟ کهیر آفتابی، علایم و درمان آن

به گفته یک متخصص پوست و مو، ۱۰ تا ۲۰ درصد مردم در دوره‌ای از زندگی خود دچار یک یا چند حمله کهیری می‌شوند و متعاقب آن پوستشان دچار خارش، تورم و قرمزی می‌شود. کهیر آفتابی یکی از همین بیماری‌های … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در حساسیت های غذایی و آلرژی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

کولونوسکوپیcolonoscopy

  روش های مختلفی جهت بررسی و تشخیص وجود دارد اما در بین تمام آزمون ها در حال حاضر مهم ترین و مؤثرترین آنها انجام کولونوسکوپی کامل است زیرا این اقدام توانسته در ۹۰% موارد از بروز بیماری جلوگیری نماید. … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی | دیدگاه‌تان را بنویسید:

ریواس بمب کلسیم

خواص ریواس : ریواس گیاهی است که بطور طبیعی در فصل بهار تا اوایل تابستان می روید . ساقه ریواس مصرف خوراکی دارد. ریواس سرشار از فیبر است و دارای ویتامین های A و B و c ، کلسیم، سدیم … ادامه‌ی خواندن

منتشرشده در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها | دیدگاه‌تان را بنویسید: