ذرت مکزیکی

مواد لازم:ذرت به میزان لازم(بسته به تعداد نفرات)مارگارین ۲قاشق غذا خوری،سس سفید به میزان لازم،آبلیموبه میزان دلخواه قارچ به مقدار دلخواه (متناسب با میزان ذرت)،پودر آویشن:۲قاشق چایخوری،فلفل سیاه  ۱/۳ قاشق  چایخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:ذرت ها را در بخار پز می پزیم .صبر می کنیم تا دانه های آن کاملا مغز پحت شود.(اگر بخار پز نداشتید می توانید روی یک قابلمه آب سبدی از جنس پلاسنیک یا فلز قرار دهید و با گذاشتن در روی آن ذرت را بخار پز کنید بسته به نوع  و جنس ذرت ها  دارد با ید صبر کنید تا مغز پخت شود )در این فاصله کمی از پودر آویشن راداخل سس ما یو نز ریخته وخوب هم می زنیم.نمک ،فلفل و آبلیمو راهم به ان اضافه می کنیم وسس را کنار می گذاریم. قارچ ها رابه صورت ورقه ای خرد کرده به ذرت در حال پخت اضافه می کنیم.بعد از مغز پخت شدن ذرت وقارچ ،مارگارین را به ّآن اضافه می کنیم وسپس سسی راکه از قبل آماده کرده ایم درون مواد میریزیم.

منبع :روزنامه جام  جم

این نوشته در غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *