حلوای هویج ارومیه(طرز تهیه دوم)

مواد لازم:

هویج: ۱ کیلو
شیره انگور: ۱ پیمانه
آب :۱تا ۱/۵ پیمانه
عسل :۱ قاشق سوپخوری
هل و دارچین مقداری
بادام ، پسته و گردو…

هویج رنده شده را در آب ریخته و با عسل و دارچین و هل بر روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود
بعد از آن شیره انگور را اضافه کرده و به هم می زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند
سپس مغزها را اضافه می کنیم.حلوا آماده است .(ا پودر پسته ودارچین می توانید تزیین کنید)نوش جان

مامی  سایت

این نوشته در دسر ومربا ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>