حلوای هویج

  • مواد لازم:
  • هویج: ۰/۵ کیلو پوست گرفته
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • آرد برنج : گرم
  • زعفران :حل شده کمی
  • گلاب ۱: لیوان
  • روغن جامد یا مایع به اندازه ای که آرد در آن حل شود
  • در صورت تمایل ۱ تا ۲ زرده

طرز تهیه:

هویجها را پوست گرفته و آب پز کنید. سپس آن را با رنده درشت یا در چرخه گوشت له کنید. بعد هویج را کمی با روغن تفت دهید و کنار گذارید. آرد تفت داده شده و شکر و گلاب را روی گاز گذارید تا شکر حل شود. سپس هویج را به این ترکیب اضافه کنید و با شعله ملایم آن قدر زیر و رو کنید تا به روغن افتد یعنی دور حلوا روغن جمع شود سپس شعله را خاموش کنید و زرده را اضافه کنید.

در نهایت با خلال پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید البته برای اینکه پودر نارگیل آب نشود بعد از سرد شدن حلوا اضافه کنید.

آشپزی

این نوشته در دسر ومربا ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>