کباب تابه ای

مواد لازم: برای ۴ تا   ۵ نفر
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم تا نیم کیلو
 پیاز: ۱ عدد بزرگ
 سیر :۱ جبه ( اگر دوست داشتید)
 سماق ا قاشق غذا خوری سر خالی ( می توانید بجای سماق از پودر  لیمو استفاده کنید یا هردو ولی به میزان کمتر از هر کدام)
نمک و زردچوبه و فلفل سیا ه و قرمز به میزان لازم( فلفل قرمز کمتر)
ماست کیسه ای یا آبش را با صافی بگیرید: ۱ قاشق
طرز تهیه:
پیاز وسیر را رنده ریز کرده بعدهمه ی مواد  را قاطی و   خوب ورز می دهیم.تابه ای را روی حرارت گذاشته  با کمی روغن تا داغ  شود.حال یک پاکت فریزر را که نصف کرده  اید  و باز شده اندازه یک نارنگی کوچک از مواد را بر داشته در روی پاکت فریزر قرار داده پاکت  را یک لا بر  گردانید   یا تا کنیدوگوشت را حالت کباب کو بیده  که لای آن  گذاشته ایدولی با طول کوتاهتر شکل دهید وبا تکرار دو باره  ی تای پاکت استحکام آن را بیشتر  کنید حال با انگشت نشانه  از  روی پاکت چند فرو رفتگی کم عمق روی کباب ها مثل کباب کوبیده ایجاد  کنید . ابتدا یاید روغن خیلی کم باشد وقتی روغن خوب داغ شد حرارت را کم کرده کباب ها را آرام از پاکت  دمر  کنید   مواظب دستتان باشید چون روغن داغ است     وقتی همه ی کبابها تمام شد . در تابه را  بگذارید تا آب بیندازد بعد درش را بر داشته  آبش که تمام شدکمی روغن یا کره   اضافه  کنید. و هر دو طرفش که سرخ شد  طوری که خشک نشود.(  اگر دوست داشتید می توانید نصف گوشت و نصف سویا وبا یک سوم  گوشت سوبا اضافه کنید .سویا را ۲۰ دقیقه در آب بگذارید بعد  از  صافی رد کرده  فشار دهید تا آبش گرفته شود بعد با گوشت یا جدا  چرخ رده با  دیگر مواد مخلوط  و ورز دهید نگران نباشید سویا مزه اش مثل گوشت است. به آن عادت می کنید ). کباب آماده است. ولی اگر دوست داشتید با سس میل کنید.
سس:

  یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده  در روغن با کمی  زردچوبه تفت  دهید تا فقط نرم شود ولی سرخ نشودو قتی نرم شد  یک تا ۲ قاشق رب گوجه  و یک حبه  کوچک سیر  ریز رنده شده تفت دهید   بعد کمی مثلا ۱لیوان  یا به اندازه کافی آب درآن بریزید .فلفل ها را هم اضافه کنید تا بجوش بیاید(۲ تا ۳ قاشق فلفل دلمه ای نگینی خرد شد می تواند رنگی  هم باشد).کمی فلفل سیاه وقرمز هم بریزید کمی که غلیظ شد و جا افتاد   کمی جعفری ساطوری یا آویشن یا نعناع  بریزبد یک قل که زد  سس  هم آماده است. این غذا را می توانید با نان  یا برنج سرو کنید .با ماست وخیار یا سالادهم می توانید سرو کنید. نوش جان




این نوشته در کباب ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>